, които според него са убили самочувствието на отбора, след

...
, които според него са убили самочувствието на отбора, след
Коментари Харесай

Клоп след загубата от Манчестър Сити: Допуснахме абсолютно излишни голове

, които съгласно него са „ умъртвили " самочувствието на тима, откакто Манчестър Сити детронира мърсисайдци в Карабао Къп. „ Гражданите “ стигнаха до триумф с 3:2 във трогателен конфликт на „ Етихад “, с цел да си подсигуряват място в четвъртфиналната фаза.

„ Играхме във групировка, в която не бяхме играли от много време и трябваше да се променим в последната ни подготовка, общо взето. Видяхте го, нуждаехме се от време за акомодация. В първите 15 минути имахме доста проблеми и това умъртви самочувствието ни до известна степен “, разяснява германецът за Sky Sports.

Клоп остана отчаян, че Кевин Де Бройне е получил прекалено много време, с цел да центрира преди първия гол за Сити, осъществен от Ерлинг Холанд, както и при второто центриране на белгиеца за победното попадение на Нейтан Аке.

„ Головете, които допуснахме, бяха безусловно непотребни. Трябваше да сменим позициите си, изключително за третия гол. При първото попадение, не трябваше да се стига до центриране. Има доста неща, върху които да надградим и това и ще създадем. Ще би трябвало да приемем този резултат “, сподели още наставникът.

Той изрази вяра, че травмата на Джеймс Милнър, довела до насилствена промяна преди почивката, не е сериозна.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР