Кои скъпоценни камъни за пари привличат късмет в живота на

...
Кои скъпоценни камъни за пари привличат късмет в живота на
Коментари Харесай

Скъпоценни камъни за пари и късмет

Кои скъпоценни камъни за пари притеглят шанс в живота на хората? Как въздействат на ориста ни? Освен като бижута, камъните служат и за възстановяване на нашето богатство. Това е по този начин, тъй като резонират с силата на благосъстоянието, изобилието и просперитета и стават идеално средство за тези, които търсят финансово благоденствие.

Как ни оказват помощ камъните?

Те са заредени с сила, която въздейства на всички аспекти от живота ни. Тяхното лъчение може да отстрани енергийни блокажи и да усъвършенства работата на някои органи в човешкото тяло, да понижи напрежението, да притегли шанс.

В логиката на психиката на цветовете, яркият жълт и зелен цвят символизират пари и благосъстояние. Затова жълти и зелени камъни носят на хората финансов шанс.

 Скъпоценни камъни за пари и шанс

Ето кои са скъпоценните камъни за пари:

1 Цитрин

Цитринът е най-популярният от всички камъни за пари. Наричат го „ камъка на търговците “. Той мощно притегля благосъстояние, оказва помощ да го натрупаме и задържим. Неговият радостен и оптимистичен, жълт цвят носи позитивизъм. Древните римляни смятали, че оказва помощ за красноречието, по тази причина известни оратори носели цитрин със себе си. С неговия топъл цвят, погълнал светлината на слънцето, той носи моменти на благополучие, усъвършенства взаимоотношенията в фамилията, носи изключителна наслада. Отблъсква отрицателната сила и лекува меланхолия.

 Скъпоценни камъни за пари и шанс Снимка: https://www.pinterest.com/

С него подпомагме финансовото обилие и бизнес благоприятни условия. Може да го употребявате за пробуждане на Трета основна чакра, наречена чакра на слънчевия сплит или Манипура. Помага за придобиване на убеденост и мощ.

За да сте богати през цялата година, носете малко камъче цитрин като украшение, в чантата или в джоба си.

Малахитът е зелен на цвят и също притегля парите. Преливащите му шарки го отличават от всички други камъни. Той носи баланс и защищава от неприятни обстановки. Ако го носите в портмонето си, ще ви донесе пари.

2 Мъхов ахат

Един от най-загадъчните камъни за пари е мъховият ахат. Мъховият ахат е полускъпоценен камък, който носи шанс и обилие. Нарича се още зелен ахат. Познат е като камък на равновесието. Отлично балансира Ин и Ян силите, усъвършенства връзката, притегля дългоденствие и благосъстояние. Името му се дефинира по цвета на пластовете и рисунката – „ мъхав “, тъй като има мехурчета в него. Зеленият ахата се сързва най-вече с природата и лековитата сила на земните сили. Носете ахат в портмонето си и ще привлечете пари и благосъстояние към вас.

 Скъпоценни камъни за пари и шанс Снимка: https://www.pinterest.com/

3 Тигрово око

Тигрово око също е известен камък за пари. Той е доста хубав, без бистрота и има златисто-кафяв цвят. Неговите топли, земни цветове притеглят убеденост и благосъстояние. Камък за централизация и фокус със мощна сила и мощност. Наричат го „ всезнаещ камък “, тъй като оказва помощ на хората да видят нещата кристално ясно. Носи сила, храброст и отбрана на притежателя си. В антични времена се е носил от бойците в борба за предотвратяване. Това е камъкът на банкерите, вложителите, брокерите. От него най-често се вършат талисмани за шанс и работа. Носете го с вас и ще имате триумф в бизнеса.

 Скъпоценни камъни за пари и шанс Снимка: https://www.pinterest.com/

Други камъни за пари

Гранат

Гранатът е сборна дума за група минерали, които греят в червено-оранжевата гама. Гранатът се употребява в направа на бижута. Той има далечна история от преди 4000 години и по тази причина е толкоз значим. Често се бърка с рубин заради аления цвят. Гранатовите камъни са знак на любовта и пристрастеността. Свързава се с виталната мощ, сърцето и вътрешния жар. Те са доста по-силни от розовия кварц, който също е камък на любовта и другарството.

Червеният гранат е камък за пари и спомага за спечелването на лично благосъстояние. С него ще имате шанс при покупко-продажби с недвижими парцели. Гранатът е надълбоко заземяващ камък, само че повдига духа и влага баланс в мисленето.

 Скъпоценни камъни за пари и шанс Снимка: https://www.pinterest.com/

Гранатът оказва въздействие на Четвъртата основна чакра (сърдечна чакра).

Ако желаете да привлечете обич и пари в живота си, внесете този камък в живота си.

Перидот

Един от най-късметлийските камъни за пари. Той основава финансово благосъстояние, само че пари, които са с позитивна сила, а не самоцел. Прилича на блещукащо зелено око, което носи шанс. Зеленият цвят се свързва с обилие и по тази причина блестящият му цвят нашепва за наслада от благосъстоянието, което сте натрупали.

По време на бизнес срещи и договаряния ще се чувствате уверени.

Идеален за изчистване на връзките и угаждане на вашите потребности, стремежи и фантазии.

За отличен резултат, поставете камъните в дома си на определни енергийни места или ги носете с вас. Те ще ви донесат освен пари и шанс, само че с магнетичната си мощ ще подобрят вашата орис към по-добро.

 Скъпоценни камъни за пари и шанс

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР