Кои са тримата нови министри в кабинета, които бяха гласувани

...
Кои са тримата нови министри в кабинета, които бяха гласувани
Коментари Харесай

Кои са тримата нови министри в кабинета?

Кои са тримата нови министри в кабинета, които бяха гласувани от Народното събрание?

Път на дамите – запазената марка на Борисов в политиката още веднъж се прояви посредством Петя Аврамова, която той предложи за министър на районното развиване.

В деня на номинацията депутатът от ГЕРБ беше в приемната си във Враца.

„ Тя е доста отдадена на района, към този момент втори мандат е народен представител, тук всички се познаваме. Ще се справи”, безапелационен беше вицепремиерът и боен министър Красимир Каракачанов.

Аврамова е инженер и два мандата народен представител.

Младен Маринов сменя коридора, само че остава на втория етаж в постройката на Министерство на вътрешните работи, където са кабинетите и на основния секретар, и на министъра.

Снимка: btvnovinite.bg

„ Аз до момента съм работил в професионална среда, в този момент иска ми се наложи да се сблъскам с политически проблеми, само че службата ме е научила да посрещам всевъзможни компликации. Ще направя всичко, което зависи от мен, с цел да оправдая доверието на премиера, за мен това е най-важно”, съобщи той.

Бъдещият транспортен министър е „ дялан камък” в администрацията. От 20 години Росен Желязков се движи на разнообразни равнища в коридорите на властта.

Снимка: btvnovinite.bg

„ Всеки, който е решил и се занимава с социална активност и е на обществена позиция, знае, че степента на дължима грижа е такава, че се позволява съответна отговорност за дейности или бездействия”, уточни той, откакто беше препоръчан.

Преди пет години името на Желязков нашумя след абсурда „ Костинброд”, който избухна в деня за размисъл преди гласуването на парламентарните избори през 2013 година
Тогава той беше основен секретар в служебното държавно управление на Марин Райков и получи обвиняване, че не е наблюдавал отпечатването на повече бюлетини в печатницата в Костинброд. По-късно обвиняванията отпаднаха.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР