Кои са топ 5 модни акцента в грима актуални през

...
Кои са топ 5 модни акцента в грима актуални през
Коментари Харесай

5 модни акцента в грима: кое е актуално есента

Кои са топ 5 фешън акцента в грима настоящи през есента?

За да бъдете в крайник с модата, заложете на блестящ грим. Бласъкът е на всички места! Модата от 90-те се завръща и в облеклата, и в грима. Ярките цветове сенки за очи от 80-те отново са на мода, двуцветни сенки за очи с железен искра, виолетово, синьо в тъмни нюанси или златисто.

Вече няма лято, само че ти се желае и есента да запазиш своята красива визия на лицето. Смело може да изпробваш нови неща: неонова очна линия или ярки сенки.

Неоновите цветове остават съвременни и в този момент. Моделите на Versace, Chloe, Proenza показаха оранжева линия за очи и розови сенки за очи. Модерна е двуцветната очна линии, a цветовете са синьо и зелено.

Ето кои са супер модерно 5 фешън акцента в грима през есен 2022?

За да бъдете в крайник с модата, заложете на блестящ грим. Бласъкът е на всички места! Модата от 90-те се завръща и в облеклата, и в грима. Ярките цветове сенки за очи от 80-те

Първи акцент в грима

Контуриране

С тази техника можем да наблегнете елементи от лицето (скули) или да прикриете нежелани зони благодарение на светлосенки. Вземете декор дьо загар с цвят и текстурата близка до вашата кожа, коректор, силует стик, хайлайтър, руж и бронзат.

 5 фешън акцента в грима: кое е настоящо есента

Бела Хадид дава образец за контуриране като се появи на свои фотоси с добре подчертани скули, което разкри още повече хубостта й.

Втори акцент в грима

Удължена очна линия

Очната линия е шлагер този сезон.

„ Котешко око “ остава класическа визия за грима и се вижда при звезди като Адел и Ники Минаж. Ариана Гранде също употребява този метод, а също и най-известната представителка Ейми Уайнхаус.

„ Крилата “ очна линия или супер дълга очна линия. Тя е доста настояща този сезон и в случай че не обичате неонови цветове, използвайте черна очна линия, моилив за очи, даже черни сенки. Можете да постигнете свръхдълга очна линия като просто продължите „ краищата “ на линията със сантиметър.

„ Двойна “ очна линия: две лини и бял молив сред тях, с цел да ги отличи се виждат в доста обществени мрежи като Тик-Ток.

 5 фешън акцента в грима: кое е настоящо есента

„ Плътна и остра “ очна линия като при Balenciaga с дълги прави линии, които стигат до слепоочията.

Трети акцент в грима

Изсветлени вежди

И в този момент остават настоящи изсветлените вежди, които се виждат при Ким Кардашиян и доста известни звезди и модели.

Четвърти акцент в грима

Блестящи устни.

Най-модни са лъскавите, пухкави устни в мрачно алено, винено, кафяво, оранжево-червено. Модата от 90-те се завръща.

Блясакът е във всичко! Бляскава очна линия, сенки с железен искра, мощен ослепителен златист грим.

 5 фешън акцента в грима: кое е настоящо есента

Пети акцент в грима

Миглите.

Интересно е да изпробваш с тях. Не са забравени изкуствените мигли и остават настоящи и през есента. За един замайващ грим.

Можете ли да повярвате? Модата на 80-те отново се завръща!

Навсякъде през есен 2022 се виждат сини и лилави сенки в жанр 80-те. Блясък в очната линия показаха модели на Blumarine и Lanvin. Двуцветни сенки във виолетово, тъмносиньо и златисто.

Ако не обичате ярките цветове, постоянно може да заложите на бляскъв грим в жанр от 80-те.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР