Кои са най-големите предизвикателства, с които трябва да се справят

...
Кои са най-големите предизвикателства, с които трябва да се справят
Коментари Харесай

Кои са най-големите предизвикателства, с които трябва да се справят учениците в училище?

Кои са най-големите провокации, с които би трябвало да се оправят учениците в учебно заведение?
Липсата на убеденост и мотивация, непоемането на отговорност, експанзия, ръководството на гнева, страха от отменяне и неуспех, разрешаването на спорове...
Можем ли да подкрепим нашите деца и възпитаници да преодолеят тези провокации?
За да разберете по какъв начин, заповядайте на първата конференцията на неофициално обучение с надпис " Образование от Сърцето ", която се провежда за първи път в България.

Ако се интересувате от смяна в просветителната система, консолидиране на способи за развиване на социално-емоционално учене (СЕУ) в и отвън класната стая, ще Ви представим просветителната стратегия на " EduCare Foundation ", чиито създатели ще гостуват в България – София и Варна.
             
Запазете място още в този момент тук: 10.04.2024, СОФИЯ

Това събитие ще поддържа учители, шефове, психолози и обществени служащи с потребни практики и способи за развиване на социално-емоционално учене (СЕУ), насърчаване на житейски и лидерски умения измежду учениците и повече честност.
Heartset® Education предизвиква и учи на съзнание, персонална отговорност, съпричастност и съчувствие - за основаване на образователна среда, в която младежите могат да процъфтяват и да осъществят цялостния си капацитет, макар несигурността и провокациите на живота.

За първи път в България Стю Семигран, основател на Фондация EduCare, дружно с негов екип ще проведат учебни уъркшопи и семинари пред учители, възпитаници и родители, на следните тематики:
 Развитие на характера: създаване на убеденост, позитивно взимане на решения и градивни избори Личностно ръководство: Лична отговорност и почтеност Емоционална просветеност: Управление на гнева, страха, отхвърлянето и натиска от връстници Междуличностни умения: Комуникация, разрешаване на спорове, решение на проблеми и създаване на екипСтю Семигран има повече от 40-годишен опит като учител, разработвайки и водейки обучителни стратегии за младежи и възрастни в просветителни среди по целия свят. Обучил е хиляди младежи, експерти, преподаватели и родители в развиването на водачество, предварителна защита на отпадането от учебно заведение, разрешаване на спорове, предварителна защита на принуждение, създаване на екипи, самочувствие и стратегии за учене. Автор е на две книги, едната от които към този момент е преведена на български език.

Всеки един от участниците в събитието ще има опция да закупи на място книгата " Образование от сърцето " и получи подпис от създателя.
СОФИЯ
Кога: 10 април 2024 г, 19.00 ч.
Къде: Парк Хотел Витоша
Запазете място още в този момент тук: Заявка за присъединяване – София| educarebg.com
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР