Кои са най-добрите билки и природни продукти, подсилващи имунитета? Бъз

...
Кои са най-добрите билки и природни продукти, подсилващи имунитета? Бъз
Коментари Харесай

Най-добрите билки за железен имунитет в сезона на гриповете!

Кои са най-хубавите билки и естествени артикули, подсилващи имунитета?

Бъз

Сиропът от бъз е доста потребен. Той покачва имунитета и работи пречистващо. Сиропът от бъз освобождава тялото от токсините и оказва помощ на имунната система да се концентрира върху болестотворните сътрудници, с цел да ги обезврежда, вместо да се претрупва с непотребни отрови.

Освен това бъзът облекчава признаците на грип и простуда и прави дишането по-лесно.

Чесън

Чесънът е прочут естествен антибиотик. Той укрепва имунната система и форсира оздравителните процеси в тялото. Чесънът е и мощен имуностимулант. 
 Как да отглеждаме пресни билки вкъщи целогодишно! Как да отглеждаме пресни билки вкъщи целогодишно!
За да гледаме пресни билки в дома си за чай, салата или друга вкусна храна, въобще не е нужно да имаме огромен двор. Дори не е нужно да ж...

Джинджифил

Джинджифилът също има мощни противовирусни и антибиотични свойства. Най-добре е да го приемате недопечен, защото по този начин не се губят потребните му субстанции. Разбира се можете да приготвяте и запарка от корена на джинджифила.

Ацерола

Ацеролата е дребен плод, който е извънредно богат на витамин С. Всъщност, ацеролата е най-наситеният с витамин С плод всред всички. Можете да я консумирате сурова или да я приемате под формата на прясно изцедени сокове.

Лайка
 Как се замразяват подправки и билки Как се замразяват подправки и билки
Ароматните билки придават характерен щрих, усет и текстура на вашите ястия. Някои деликатни и листни билки като магданоз, босилек, ес...

Тази прелестна билка има мощни повишаващи имунитета свойства. Тя понижава болките при раздразнени лигавици на горните дихателни пътища, потиска признаците на грип и простуда, облекчава вирусните инфекции.

Можете да пиете чай от лайка 2-3 пъти дневно.

Ехинацея

С ехинацеята би трябвало да се внимава, защото тя не е билка за ежедневна приложимост. Силна е и е подобаваща при гнойни инфекции. Може да се смесва с други по-леки чайове и малко мед. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР