Кои са депутатите, които правят физзарядка в кулоарите на НС

...
Кои са депутатите, които правят физзарядка в кулоарите на НС
Коментари Харесай

Кои са депутатите, които правят физзарядка в кулоарите на НС?


Кои са депутатите, които вършат физзарядка в коридорите на Народно събрание и за какво го вършат?

22 февруари - войната в Украйна към момента не е почнала, а българският парламент гласоподава годишния бюджет на страната. Часът е към 21:30, дребна група народни представители са видяни да се раздвижват в коридорите на Народното събрание.

„ Часът сега е 21:30 и ние сме тук повече от 12 часа. Проблемът не е в количеството работа, а в метода, по който тя е устроена и в метода, по който работим в тази институция “, съобщи Александра Милчева от „ Продължаваме промяната “.
Снимка: bTV

„ Все повече привикваме на всевъзможни процедури, хватки, способи на въздействие. Учим се от сътрудниците в положително и в неприятно. Аз персонално съм положителна, че ще се оправим с това предизвикателство. Имаме си нашите дребни ритуали, като да вземем за пример това да се раздвижваме понякога “, добави Гергана Данева от „ Продължаваме промяната “.

Александра Милчева, Гергана Данева, Марин Шишев са народни представители първи мандат от „ Продължаваме промяната “. Казват, че с цел да бъдат съсредоточени в залата, имат потребност от физически извършения.

Те прибавиха, че ще е добре раздвижването да се вкара като принцип за целия парламент.

„ Всеки един от нас идва от частен бизнес или от друго място, където е правил нещо свястно и поредно и знае там процедурите какви са. В пленарна зала и в Народното събрание нещата са обърнати на 180 градуса. Баба ми на времето имаше един израз- " чадо, в никакъв случай не спори с хора, които имат повече свободно време от тебе ", а сътрудниците от опозицията, това им е работата “, съобщи Марин Шишев.
Снимка: bTV

„ Не бих се съгласил, че времето ни тук е изгубено никога. Смятам, че нещата, които разясняваме и дебатираме са извънредно значими “, отвърна Милчева.

Данева изясни, че в случай че са в пленарна зала 10-12 часа, съумяват да вършат оживление 2-3 пъти дневно.

Преди Народното събрание и тримата народни представители са работили в частни компании.

„ Имам организация за завършения и провеждам триатлони, бих поканила цялото Народно заседание да дойдат за доброволци, да се срещнат с това, което вършим. Даже част от нашата група са състезатели в триатлона ни и доброволци са били към този момент “, съобщи Данева.
Снимка: bTV

Милчева е работила в областта на киберсигурността – занимавала се е с ръководство на кибер риск в задгранична компания.

Шишев се е занимавал с търговия на етерични масла.

Тримата депутати не следват специфична стратегия. Правят извършения, които раздвижват разнообразни групи мускули.

След вечерната физзарядка народните представители се връщат в залата. На 24 февруари работният ден за депутатите стартира в 9 сутринта и приключи в 5 сутринта, на идващия ден.

Вижте какви извършения можете да извършите за оживление на работа или у дома във видеото.



За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР