Кои храни могат да дадат желания ефект без да се

...
Кои храни могат да дадат желания ефект без да се
Коментари Харесай

Кои са 8 те най- силни естествени афродизиаци за мъжете

Кои храни могат да дадат стремежи резултат без да се постанова приема на разнообразни илачи?

От антични времена мъжете непрекъснато следват всеки способ за усилване, опазване на половия си потенциал или за обосноваване на половите стремежи на колегата си.

Всъщност разнообразни култури и цивилизации по света са се възползвали от преимуществата на афродизиаците от хиляди години. Основните източници са характерни билки и естествени храни.

Афродизиаците работят като средство, което може да разсъни половото предпочитание. Освен за увеличение на половото предпочитание, се счита също, че афродизиаците лекуват полова дисфункция, която се дължи на етиологични фактори и преклонна възраст.

Афродизиаците за мъже се класифицират в два типа съгласно метода на деяние:

  • Първият тип афродизиак покачва либидото (сексуалното желание).
  • Вторият вид усъвършенства способността да се наслаждавате на половата интензивност (повишаване на издръжливостта).

За да се насладите на удовлетворяващ полов живот, включете следните неща в ежедневното ви меню с цел да постигнете стремежи резултат.

Женшен

Проучване, оповестено през 2015 година, демонстрира усъвършенстване с повече от 60% при мъже с еректилна дисфункция спрямо плацебо групата от единствено 30%.

За да се възползвате от преимуществата на женшена, можете да дъвчете корена или да го накиснете във вода, с цел да извършите чай.

Бадеми

Известни са като афродизиак и знак на плодородието.

Бадемите са несметен източник на незаменими мастни киселини, които са жизненоважни за плодовитостта, репродуктивните функционалности, производството на хормони (особено тестостерон) и здравословно либидо.

Тази ядка може да бъде разпозната и по буйния си мирис.

Можете да дадете на обичания си сетивен масаж с масло от сладостен бадем, с цел да засилите любовното си прекарване.

Аспержи

В продължение на хиляди години разнообразни култури по света са възхвалявали свойствата на аспержите като афродизиак.

Гърците го загатват посредством любовна лирика, до момента в който Кама Сутра предлага да се пие като част от инфузия.

Във френската история се споделя, че аспержите се употребяват три пъти дневно преди женитба с вярата да усилят либидото за брачната нощ.

Аспержите съдържат аспарагинова киселина, която оказва помощ за обезвреждане на непотребния амоняк в телата ни, което може да способства за уязвимост и полова индиферентност.

Отрежете два три сантиметра от стъблото на аспержите или го огънете, до момента в който се счупи естествено.

Когато употребявате метода на строшаване, вие се уверете, че бодлите му не се нараняват.

Аспержите могат да бъдат печени на скара, сотирани, задушени или печени.

Авокадо

Дървото на авокадото е наречено от ацтеките ahuacuatl, което значи „ дърво на тестисите “, защото чифт авокадо, висящи от дървото му, им припомнят за мъжките тестиси.

Ацтеките са били уверени, че авокадото е отличен източник на минерали и че съдържа мощни антиоксиданти.

Те също са богати на каротеноиди, витамин Е, фибри, витамин В6 и калий.

Смята се, че витамин Е в авокадото покачва интензивността на оргазма по време на секс.

Канела

Тази известна фалшификация се употребява в кулинарията, както и като фалшификация и овкусител. също има лечебни свойства и е прочут афродизиак.

За да извлечете максимума от тази съставна част, можете да я приготвите като напитка и да я смесите със соево мляко и мед.

Джинджифил

По-известен е като корен, само че в действителност е коренище от флорално растение. Има изострен, само че прелестен усет и мирис, който има релаксиращ резултат.

Освен за лекуване на здравословни проблеми, джинджифилът е прочут и като афродизиак както обичайно, по този начин и научно.

Смята се, че джинджифилът покачва сластните стремежи, либидото и половата интензивност. Дори писанията на Конфуций, които са написани преди хиляди години, споделят, че джинджифилът покачва половата интензивност.

Поглъщането на джинджифил провокира неочакван прилив на топлота в тялото, което кара сърцето да бие по-бързо.

Съдържа субстанции, които оказват помощ за детоксикация на тялото и усъвършенстват кръвообращението. Увеличаването на притока на кръв води до по-добра ерекция и повишение на чувствителността на пениса.

Мед

Медът е прочут със своите позитивни резултати по време на полови прекарвания. Това лекарство е едно от най-хубавите за възстановяване на половото предпочитание.

Заедно с яйцата, плодовете, месото и ядките, той може да сътвори някои от най-хубавите предписания, които да се „ възбуждат “. В древността египтяните са употребявали мед за лекуване на импотентност и стерилитет.

Стриди

Тези вкусни и апетитни мекотели са остарял афродизиак. Всъщност римляните са считали стридите за афродизиак още през втори век след Христа.

Стридите съдържат доста цинк, който усилва производството на сперматозоиди и тестостерон. В резултат на това покачват либидото.

Инфо: https://draxe.com/https://pixabay.com/

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР