Кого представлявате с поведението си, НЕуважаеми? Отново е 1 юни

...
Кого представлявате с поведението си, НЕуважаеми? Отново е 1 юни
Коментари Харесай

Отново е 1 юни, в парламента пак се сбиха. Честит празник, скъпи депутати!

Кого представлявате с държанието си, НЕуважаеми?

Отново е 1 юни и в Народното събрание по остарял табиет отново се сбиха. Честит празник, скъпи депутати! Наричам ви скъпи, не тъй като сте драги на сърцето ми, а тъй като в действителност сте скъпи, доста скъпи на джоба на народа. Народ, който ви заплаща не за обиди, пазарлъци, пердах, излагация, нецензурност и липса на първите 25 години от възпитанието ви. Вие сте скъпи поради тлъстите заплати, които получавате на гърба на тези, които омерзени се срамят от вас. Кого представлявате с държанието си, НЕуважаеми?

Дали не е култ на ИЗраждане да скача на пердах в Народното събрание всяка година на 1 юни?

Изрожденци скочиха на Явор Божанков, до момента в който той четеше декларация от името на парламентарната група на ПП-ДБ, откакто целия парламент търпеливо изслуша обидната такава на Израждане. Декларация, цялостна с обидни звания и прилагателни по адрес на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ. Нещо повече - заплашиха, че техни съратници и гласоподаватели ще нахлуят в Народно събрание, в случай че ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ създадат държавно управление.

Наивно е да се мисли, че той е родолюбец, срещу имунизациите и срещу еврозоната. Той не се интересува от просперитета на страната и на народа. Той и неговата кохорта са се насочили към цялостната власт, която ще даде от сърце с двете си ръце персонално Костадинов на президента. Нещо, което той и в този момент има, само че страхът да не го погне и него Гешев не е дребен.

Наричат се национални предатели един различен, а не осъзнават, че в действителност, с държанието си те ни предават всеки ден, всяка минута и всяка секунда.

Явор Божанков назова Костадинов и Цончо Ганев...педе..сти. Онзи ден в записа от съвещанието на НИС на Политическа партия се чу, че Василев назовава Борисов педе...ст... Да не би тази дума да е станала съвременна?

А Корнелия Нинова стоеше като хиена, наблюдаваща целия цирк, с цел да излезе на брифинг пред медиите с цел да предлага себе си и Българска социалистическа партия за опция на българите, напълно " без да желае " не запомнила по какъв начин нейните евродепутати гласоподаваха " ЗА " Истанбулската спогодба в Европарламента, вследствие на което тя бе утвърдена.

Причината никой да не желае имунитета на Корнелия Нинова е, че тя е безвредна игла. Толкова безвредна, че никой няма интерес към нея, тъй като е от дълго време известно, че нейната " съвест " и " полезности " са предмет на " пазарна стопанска система " и " съвещания " с верните постове и точните суми. Повече от явно е, че дамата е решила, че ще има трети мандат, който ще бъде за нея.

Не, нейните 8 %, до които докара другояче столетната Българска социалистическа партия не ѝ дават мощ. Сила ѝ дава разположението на главнодействащото лице сега, кукловода на цялата прокурорщина и полицейщина, в която се трансформира страната, нейното и на Решетников чадо -президентът Румен Радев. (Според един американски отчет, Радев е артикул на Решетников- бел. ред.)

Той не намира нищо застрашаващо в нея - тя няма желание да прави правосъдна промяна, няма да махне Гешев и не, никога няма да накриви шапката на президента. Затова стои, ехидно се подсмихва и не взе участие в борби. Просто тъй като от нея нищо не зависи. Но, пък, с помощта на нейните евродепутати, ратифицираха Конвенцията. Онази Конвенция, против която тя поде подписка, представете си...

Не, това не е комедия, която описвам, а действителността. Грозна и извратена в Деня на детето.

Честит празник, благи депутати! Детската градина е на друго място, не на жълтите павета!
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР