Кого обслужва Костадин Костадинов?Защо отклонява общественото недоволство от непосилните цени

...
Кого обслужва Костадин Костадинов?Защо отклонява общественото недоволство от непосилните цени
Коментари Харесай

Стъки избухна: Кого обслужва Костадин Костадинов? Разиграват ни театър

Кого обслужва Костадин Костадинов?

Защо отклонява публичното неодобрение от непостижимите цени на храни, ток и горива, организирайки митинг не против тези неща, а против измисления зелен документ? Та нали напълно скоро ЗС ще бъде анулиран и към този момент не е на дневен ред?

Вън от подозрение е, че инсталираният с венецуелските машинки Кирил Петков е толкоз неопитен за премиерския пост, че когато и да протестираме против него, все ще сме закъснели. С какво обаче Костадинов е по-различен от него, откакто и той подменя дневния ред, занимавайки ни с към този момент решени неща?

Защо се пилее социална сила и се подлъгват хората, вместо да се оказва напън върху държавното управление за решение на жизненоважните проблеми – растяща инфлация, унизителни заплати, фалиращ бизнес и прочие.

Вместо да основава тапи в центъра на София и да блокира улици, Костадинов и неговата парламентарна група трябваше да са на друго място – в Народното събрание, където в същия миг се разисква бюджета за 2022 година. Те трябваше да бъдат в зала и да дават своите градивни оферти за заслужено разпределение на публичния запас, защитавайки интереса на служители на реда, пожарникари, музейни служащи, миньори и енергетици от Маришкия басейн, и голям брой други протестиращи.

Но за какво да се учудваме, откакто от известно време насам, слушам отзиви, че Костадинов и Румен Радев ни разиграват спектакъл на положителното и неприятното ченге. Припомняйки си близкото минало, когато Костадинов и неговите симпатизанти следваха Радев на всички негови събития, съм податлив да имам вяра на тези изказвания.
Фактът, че днешния митинг беше на метри от президентството и Костадинов дума не обели против Радев – този, който ни докара това неспособно ръководство, още повече затвърждава подозренията, че двамата играят в един тим

от фейсбук профила на Станислав Недков
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР