Когато започваме нова връзка, това, което най-често ни вълнува, е

...
Когато започваме нова връзка, това, което най-често ни вълнува, е
Коментари Харесай

Тези двойки зодии се обичат за цял живот

Когато започваме нова връзка, това, което най-често ни вълнува, е дали ще си паснем с колегата. Дали ще можем да развием химията между тях и по какъв начин дребните разлики да се трансфорат в коз за връзките. И тук още веднъж се сещаме за зодиите и съвпаденията съгласно зодиакалния знак. Тези две двойки имат необикновени връзки и мъчно биха могли да бъдат разграничени.
Водолей и Везни

В любовта представителите на зодия Водолей в началото дават тип на труднодосегаеми, на завоеватели, което постоянно отблъсква техните евентуални сътрудници. Но когато срещне представител на зодия Везни, Водолеят се държи и усеща по радикално друг метод.

Вместо краткотрайна случка Везните ще получат в любовта същински другар и бранител. Много бързо могат да не помнят за своята егоистична природа и да слагат на напред във времето потребностите на чаровните Везни.

Ако двете страни съумеят да преодолеят дребните си дефекти, сред тях може да има пламенна обич и мъчно биха ги разделили.
Дева и Лъв

В тази любовна композиция Девата е педантичният, който деликатно крои своята тактика, когато желае да реализира ползите си. Лъвът нормално бива запленен от духовитостта и остроумието на Девата.

Това е една доста необикновена композиция, само че връзката сред тях е допустима и в множеството случаи се оказва съвършена.

Представителите на зодия Лъв са мечтатели, а Девите са по-практични. По този метод те се допълват взаимно. Единственото нещо, което може да се окаже причина за раздробяване на връзката, е желанието на Девите да водят скучни и изтощителни диалози. Въпреки това, даже и да има спиране от няколко седмици или месеци, още веднъж биха могли да разпалят любовта между тях.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР