Когато всички от ПП - ДБ искат оставката на Иван

...
Когато всички от ПП - ДБ искат оставката на Иван
Коментари Харесай

Борисов за Гешев: Не познавам хората от ВСС

Когато всички от Политическа партия - Демократична България желаят оставката на Иван Гешев, когато Румен Радев, Корнелия Нинова също желаят оставката на Гешев - това не е политическо вмешателство. Когато Мария Габриел отвори дума по тази тематика, внезапно това е политическо вмешателство.

Това съобщи на ексклузивен брифинг водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в централата на партията.

" Аз не познавам хората от Висш съдебен съвет и в никакъв случай не съм разговарял с тях. Каква е разликата сред произнесеното от Политическа партия - Демократична България за Гешев и това, което ние казахме? Няма разлика. Питайте най-малко един път Христо Иванов дали неговите думи не са политическо вмешателство Ние не сме споделили нищо по-различно от другите партии. Хората във Висш съдебен съвет не са крепостни селяни. Всеки има право на мнение и реакция ", безапелационен бе той.

" Ние сме демократична партия. Както виждате, по тематиката за държавно управление приказва единствено Мария Габриел. Тя ще реши какви взаимни отстъпки да направи. Разговаряхме с Политическа партия - Демократична България, тъй като считаме, че с тях имаме най-общи цели. Какво получихме? Шикалкавания и някакви пътувания в чужбина. Смята ли някой, че две години служебно държавно управление е добре за България? Смята ли някой, че нови избори ще са добре? Ако не създадем държавно управление ще изпуснем Шенген, Еврозона, парите по проекта за възобновяване - всичко. Ние с 69 депутати няма по какъв начин да създадем сами държавно управление. Затова на следващия ден Мария Габриел ще беседва с всички и да решим кое ще е най-добре. Няма да се пришиват никакви обединения, макар че Политическа партия са били в коалиция с Българска социалистическа партия ", даде образец Борисов. 

" Онзи ден сътрудниците от ПП- Демократична България ни нападнаха малко подло за Пловдивския панаир. Ще вкараме специфичен закон за Пловдивския панаир. Нека сътрудниците от Политическа партия - Демократична България го измислят дори. Ще напишем, че къщурка за птички няма да може да се построи там ", разгласи Борисов. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР