) Когато Володимир Зеленски за пръв път среща Олена Зеленска, тя

...
)
Когато Володимир Зеленски за пръв път среща Олена Зеленска, тя
Коментари Харесай

Историята на Володимир Зеленски и жената, която не искаше той да бъде президент 

)
Когато Володимир Зеленски за пръв път среща Олена Зеленска, тя не демонстрира интерес към него, защото се среща с различен човек и не търси сериозна връзка. Първата дама на Украйна даже не поддържа президентската кадидатура на брачна половинка си, а през днешния ден тя е дамата, която стои до него и го поддържа в най-мрачния час, в извънредно тежкия и рисков за страната им сегашен миг.

Володимир Зеленски среща своята бъдеща брачна половинка още в учебно заведение.

Тя се мести като нов възпитаник в гимназията, където той учи. За него Олена е обич от пръв взор, до момента в който самата тя признава пред Lifestyle през 2021 година, че даже не си спомня точната им първа среща. „ Той постоянно блестеше в компания “, сеща се обаче тя. „ Ако в близост е шумно и изпълнено с врява и смях, значи Зеленски сигурно е там. “ В самото начало връзките сред двамата не са изключително розови, тъй като тя се нервира на непрекъснатите му опити да я ухажва. Дългите им диалози обаче я карат да размишления, защото вижда какъв брой доста общи ползи и позиции споделят. И двамата харесват една и съща музика и се любуват на дълги разходки в парка в слънчеви дни. Поглеждайки обратно, Олена Зеленска означи по какъв начин сходни неща с времето стартират да ги свързват от ден на ден, до момента в който най-после у нея също се пораждат усеща.

В щастливите и спокойни дни на тийнейджърските си години Володимир Зеленски не е изпитвал никакви усложнения да се среща с девойки и да ги впечатли, както самият той е разказвал пред Lifestyle. С бъдещата му брачна половинка нещата стоят по друг метод. Първоначално той приема като предизвикателство нейния отвод и неналичието ѝ на интерес, само че последователно схваща, че се е влюбил в нея.

По-късно Олена работи като сценарист в шоуто му по KVN.

Съвместната работа ги сближава в допълнение и връзките им се развиват в по-задълбочена връзка. Тази връзка продължава цели осем години, преди двамата да решат да заживеят дружно. Причината да не бързат да сключвар брак е частично обвързвана с гледната точка на Зеленски. Според него бракът е стъпката преди основаването на деца и към оня миг от живота си той не желае да избързва с това. Бъдещата му брачна половинка също счита, че е прекомерно млада за толкоз сериозна крачка и не се тормози, че предлагането за сватба не е пристигнало на ранен стадий във връзката им. И двамата желаят семейство, и то един с различен, само че не държат това да е част от краткосрочните им проекти.

В последна сметка Володимир и Олена Зеленски подписват брак на 6 септември 2003 година, без прекалено много звук, когато намират свободен миг от претрупания си длъжностен график. Дъщеря им Олександра идва на бял свят по-малко от година по-късно, на 15 юли, а на 21 януари 2013 година се ражда и синът им Кирило.

Семейството доста цени традициите и взаимно прекараното време.

И двамата родители се стараят да изградят привички да пътуват постоянно дружно с децата и да се събират към масата за вечеря, да си споделят, да бъдат близки между тях. Това не всеки път е елементарно заради уговорките на бащата, само че със брачната половинка му вършат всичко по силите си.

Преди да влезе в политиката, Володимир следва право. Той също по този начин е работил като комедиант и артист, а брачната половинка му написа сюжетите за комедийната натрупа, която в последна сметка го прави прочут. Бъдещата първа дама избира да прекарва времето си отвън светлината на прожекторите.

Нещата се трансформират, когато той взема решение да се кандидатира за президент на Украйна, а Олена не поддържа концепцията.

Тя даже показва несъгласието си обществено и твърди, че е схванала за решението му от обществените медии. Олена Зеленска е уверена, че изборът му ще промени живота на фамилията им вечно, въпреки и евентуално да не допуска какво тъкмо им следва.

Независимо от тогавашните си в началото отрицателни страсти, след това Олена взема решение да поддържа Володимир и абсолютно стои до него. В сегашния боен спор тя се пробва да окуражи хората в Украйна и дава обещание да остане един до друг със брачна половинка си, до момента в който се борят за страната си. След 27 години връзки първата дама се старае да дава публичност да мненията и позициите си, с цел да вдъхне вяра на народа си, до момента в който Русия продължава своите офанзиви против Украйна.

Докато жителите на Украйна бягат от страната в по-безопасни региони, Олена Зеленска и нейните деца остават, на сигурна локация, с цел да дават кураж на тези, които не могат да си тръгнат. В деня след първата съветска инвазия през февруари 2022 година, президентът се обръща към народа си с самопризнание, че той е предпочитаната цел за нашествениците, а на последващо място е фамилията му. Въпреки сериозната опасност за живота им, те дават обещание да останат в столицата Киев, оповестява mamamia.bg
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР