Когато видите такси, веднага направете път или пазете дистанция, защото

...
Когато видите такси, веднага направете път или пазете дистанция, защото
Коментари Харесай

Полудял таксиджия се саморазправи с жена на пътя, раздаде юмруци

Когато видите такси, незабавно направете път или пазете отдалеченост, тъй като пътят е на такситата. Такова предизвестие насочи в обществената мрежа Facebook потребителка на име Натали Димова. В прочувствен пост дамата споделя: "Емигрирайте, хора!!! Бягайте!!! Добро утро, спите ли??? Няма оправия. Държавата ни е пропита с дивотия, експанзия и комплексарщина. 
Внимание, това е апел към всички водачи. Вечерно време, когато шофирате, прибирайки се към у дома от работа или от другари или без значение от кое място, видите ли жълт автомобил такси, без значение на коя компания е, незабавно направете път или спазвайте огромна отдалеченост, тъй като пътя е техен. 
Иначе следствията са грозни, изключително когато взе участие жена. Ще обявявам една фотография и клип, само че за жалост не мога да покажа екшъна преди този момент. С две думи, тъкмо както по филмите, таксиджията долетя някъде откъм гърба зад мен и удряйки автомобила ми от лявата страна, шофьорската, се опита да ме избута от пътя. 
За страдание аз нямаше къде да избягам или дръпна, тъй като карах в дясната лента, а до мен има тротоар и хора на него и по този начин се бутахме с опрени коли един в различен продължение на 100 метра. След това той ме изпревари, спря пред мен и слезе да се разправи в ръкопашен пердах ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР