Когато в канала на Planeta в YouTube се появи тийзър

...
Когато в канала на Planeta в YouTube се появи тийзър
Коментари Харесай

Все пак ще се случи! Алекса изчака хейт вълната да мине, пуска песента за Денис Теофиков

Когато в канала на Planeta в YouTube се появи тийзър към премиерата на първата ария на Алекса, приятелката на починалия Денис Теофиков, интернет прегря. Гримьорката беше упрекната, че натрупа популярност на гърба на нещастието най-общо казано. 

Тийзърът беше свален доста бързо, а на датата за премиерата, 30 март, не се случи нищо. Е, песента обаче ще види бял свят! Това стана ясно от последната обява на Алекса в Instagram, където се появи тази фотография:

Виж още: Какво се случва сред Андреа и Ники от Hell's Kitchen? Холандката с първи коментар за събитията 

" Очаквайте “Обичам те ” - Една безсмъртна обич, изпята в ария ", написа тя под фотото, давайки да се разбере, че въпреки всичко песента ще се случи. 

Под фотографията разяснява Антонио, един от околните другари на Денис, който е написал просто " гълъба ". Е, всички се сещаме какво символизира този гълъб на ръката на Алекса.

Виж още: Без чалготеката не може: Първи фотоси на Емилия след раждането, хукна по участия

След като се появи въпросният тийзър за песента, Алекса беше упрекната и, че е почнала да приказва за връзката си с Денис едвам след неговата трагична гибел. Алекса обаче нееднократно загатва, че в последните дни на Денис никой от хората, които в този момент се изкарват негови другари, не са били до него. 

Изображение: https://www.instagram.com/aleksa.officiall/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР