Когато установих точната астрологична карта на държавата Израел, се разкриха

...
Когато установих точната астрологична карта на държавата Израел, се разкриха
Коментари Харесай

Топ астрологът Силва Дончева: Войната на Израел ще продължи 20 години!

Когато открих точната астрологична карта на страната Израел, се разкриха тревожни условия. Те сочат, че войната, която неотдавна още веднъж бе разпалена, ще бъде тежка и изтощителна. Самият факт, че чакам да продължи двадесет години, е задоволително притеснителен, тъй като тя може да се разпростре в неподозирано все още огромен регион и да засегне голям брой хора.

Тази меко казано тревожна прогноза направи топ астрологът Силва Дончева в лично видео, качето в обществените мрежи.

" В картата на Израел от 14 май 1948 година, когато е основана като страната, най-коварната звезда – Алгол, е съвсем в съвпад със Слънцето! Алгол е наричана Главата на Дявола. Този съвпад се случва на линията на финансите, на линията на здравето и на линията на гибелта. Ако това беше човешки хороскоп, незабавно щяхме да кажем – този човек се намира в непрекъсната заплаха! Той би трябвало да се погрижи за здравето си и за живота си ”, изяснява Дончева.

Според нея любопитните обстоятелства към хороскопа на Израел изобилстват. " Кое е най-интересното – че идващият съвпад на Марс и Слънцето на 18 ноември е в в цялостна съпротива надлежно с рисковата звезда Алгол и Слънцето на Израел. И седи на линия на гибелта на Израел и на линията на парите на Израел.

Т.е., даже страната да оцелее, тя ще се намира в заплашителен стопански колапс! ”, разяснява още астрологът.

Силва Дончева изяснява още, че в първия ден на нападението (на Хамас над Израел) – 7 октомври, директният Марс минава през Асцендента на страната. Това на езика на астрологията също предвещава враждебност и проблематичност.

" Искам да опиша още за тази звезда - какво значи Алгол. Това е Бета-та (втората най-ярка звезда в съзвездието) на съзвездие Персей. Защо е главата на Дявола, за какво се свързва с демонични въздействия? Защото

това е Персей, който там - където е Алгол, държи главата на Горгона Медуза. А тя е въплъщение на нещо чудовищно и се свърза с злощастие, разгром, убийства, гибел ", коментира астрологът.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР