Когато украинският президент Володимир Зеленски в САЩ, за да изпроси

...
Когато украинският президент Володимир Зеленски в САЩ, за да изпроси
Коментари Харесай

US сатиричен сайт се гаври със САЩ и Зеленски: Босът от Киев е бесен, разбили един от неговите F-35

Когато украинският президент Володимир Зеленски в Съединени американски щати, с цел да изпроси от Организация на обединените нации спомагателни пари за продължаващата война с Русия, той бе разгневен да научи, че един от неговите изтребители F-35 е унищожен заради немарливост от страна на американските военни. Това написа в собствен материал американското сатирично издание The Babylon Bee.

„ Искам да кажа… какво става, момчета? “, Попита Зеленски американските военни водачи. „ Това беше един от вашите – имам поради моите – най-хубави самолети! Сега ми дължите 80 милиона $. Платете неотложно и прибавете спомагателни 33 трилиона за неудобството. За войната, нали разбирате? “

Самолетът се разруши над южната част на Съединени американски щати в понеделник, откакто водачът се сбллъска с проблем с транспондера. Зеленски подсети на държавното управление на Съединени американски щати, че общително е разрешил на морските пехотинци да употребяват неговия аероплан единствено при изискване, че няма да го разбият в земята.

„ Дълбоко съжаляваме, че обидихме президента Зеленски… вършим всичко по силите си, с цел да изгладим нещата с нашия главнокомандващ, който е хм… президентът Байдън… несъмнено. Не Зеленски “, сподели пред пепортери военачалник Ерик Смит, и.д. пълководец на морската пехота. „ Ние надълбоко се извиняваме на нашия безценен лидер… хм… президент Байдън… да… и го молим да ни елементарни за нашата непросветеност. “

Украинският водач сподели, че ще одобри извинението под формата на доста куфари с небелязани банкноти в американска валута, доставена непосредствено в резиденцията му в Киев.

 

Превод и редакция: ни

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР