Когато цитираш факти, те най-трудно се опровергават. Повече от категорично

...
Когато цитираш факти, те най-трудно се опровергават. Повече от категорично
Коментари Харесай

Борисов нападна ПП: Тяхното правителство обслужваше най-изгодно Русия

Когато цитираш обстоятелства, те най-трудно се опровергават. Повече от изрично заявих, че желаеме 100 % диверсификация от „ Газпром “ и никакъв дълготраен контракт. Абсолютна неистина е, че съм желал да се продължи контракта с „ Газпром “. Нашата политика е 100 % диверсификация от „ Газпром “.

Това разгласи на брифинг водачът на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година

" Няма да ни запушат устата – нито с големите пари, с които разполагат, нито с наетите им скъпи интернационалните експерти, нито с организирането на компроматна акция против нас. Ние не сме Северна Корея или Русия, където Facebook беше спрян. Българска национална банка разгласява новата си икономическа прогноза. Брутният вътрешен артикул ще нарасне с по-малко от 2 %. Бюджетите на Асен Василев не са правилни. Изтича финансов запас от българската стопанска система. Това ни споделя Българска народна банка. Търговското салдо за първите четири месеца на смяната се утежнява с 2 милиарда лв. спрямо година по-рано. Това ни споделя Национален статистически институт. Отрицателното търг салдо е достигнало 3,7 милиарда лв. с Русия. Вносът ни от Руската федерация по време на глобите е повишен с 160 %. Това ли е откъсването от съветската взаимозависимост? Отрицателното салдо с Руската федерация до май 2022 година е достигнало 4,6 милиарда при 1,2 милиарда за миналата година ", добави той.

" Трите партии на „ смяната “ са изнесли милиарди в посока Руската федерация. За пет месеца ръководство на трите партии на „ смяната “ България стана три пъти по-зависима от Русия при стокообмена. При наказания. Това ли ни е евроатлантическата ориентировка? Това е най-изгодното държавно управление, обслужващо ползите на Руската федерация. Милиарди са изтекли от България. Какво предизвикаха на съветския президент Путин като изгониха готвачки и чистачки от съветското посолство? Дали той няма да го преглътне доста елементарно, на фона на милиардите, които получават от България ", попита Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година

" Фактурите за газа са същински. Посредниците при покупко-продажбите с газа са същински. Когато Даниел Лорер каже, че имало пари в бюджета, го питайте за какво не върнаха задълженията, а плащаха лихвите по тях. Как теглиш заем да плащаш лихви при тази инфлация? Считам, че политическите партии би трябвало да бъдат по-отговорни. Лидерството също е отговорност. Най-големият ни проблем през тези години беше, че нямахме съпротива. Ние нямахме действителна съпротива. Сега, когато ние сме съпротива, видяхте каква е разликата. Демокрацията изисква мощни ръководещи, само че и доста мощна съпротива ", безапелационен бе Борисов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР