Когато тригодишно момиченце се оплаква на родителите си, че има

...
Когато тригодишно момиченце се оплаква на родителите си, че има
Коментари Харесай

„Тук има чудовище“: 3-годишно дете живее с десетки хиляди пчели в стените на стаята си

Когато тригодишно момиченце се оплаква на родителите си, че има страшилище в стаята си, те изобщо не му имат вяра. Възрастните считат, че то е плод на свръхактивното детско въображение и дават на щерка си бутилка с вода, която да употребява като спрей за чудовища.

Оплакванията на дребната Сейлър стартират и тъкмо откакто е гледала кино лентата „ Чудовища “ на „ Пиксар “.

През идващите месеци обаче детето става все по-настоятелно, че има нещо в дрешника на стаята в дома му в Шарлът, Северна Каролина. В един миг майката на момичето - Ашли Клас, забелязала рой пчели, които летят покрай тавана и комина на 100-годишната им къща, споделя Би Би Си.

 Мъж оцеля по знамение след повече от 250 ужилвания от пчели убийци Любопитно 1 мин. Мъж оцеля по знамение след повече от 250 ужилвания от пчели убийци  Британски пчелари в потрес: Откраднаха 14 кошера с хиляди пчели Светът 1 мин. Британски пчелари в потрес: Откраднаха 14 кошера с хиляди пчели  За пчелите, жилото и меда: Кой е най-проспериращият пчелар в България? Тази сутрин 2 мин. За пчелите, жилото и меда: Кой е най-проспериращият пчелар в България?  Пчелите и червеите знаеха нещо, което хората не знаеха: АЕЦ „ Чернобил “, 1:23 през нощта Светът 8 мин. Пчелите и червеите знаеха нещо, което хората не знаеха: АЕЦ „ Чернобил “, 1:23 през нощта  Мъж оцеля по знамение след повече от 250 ужилвания от пчели убийци Любопитно 1 мин. Мъж оцеля по знамение след повече от 250 ужилвания от пчели убийци  Британски пчелари в потрес: Откраднаха 14 кошера с хиляди пчели Светът 1 мин. Британски пчелари в потрес: Откраднаха 14 кошера с хиляди пчели  За пчелите, жилото и меда: Кой е най-проспериращият пчелар в България? Тази сутрин 2 мин. За пчелите, жилото и меда: Кой е най-проспериращият пчелар в България?  Пчелите и червеите знаеха нещо, което хората не знаеха: АЕЦ „ Чернобил “, 1:23 през нощта Светът 8 мин. Пчелите и червеите знаеха нещо, което хората не знаеха: АЕЦ „ Чернобил “, 1:23 през нощта

Родителите на детето схващат, че то най-вероятно чува бръмченето на насекомите и се свързват с компания за битка с вредителите, която открива, че те са медоносни пчели - предпазен тип в Съединени американски щати.

В дома на фамилията идва и пчелар, който вижда, че насекомите пътуват към дъските на тавана - тъкмо над спалнята на щерка им. Той открива, че пчелите са прекарали осем месеца в построяването на колосален кошер.

Оказало се, че медоносните пчели над спалнята на Сейлър са десетки хиляди. Пчеларят донесъл и термокамера, с цел да сканира стените в спалнята на тригодишното дете.

„ Стаята светна като Коледа “, споделя Ашли Клас.

Пчеларят коментирал, че в никакъв случай не е виждал кошер да влиза толкоз надолу в стена. Той го наблюдавал до дупка с размерите на монета в ъгъла на вентилационния отвор на тавана.

Пчеларят, който 3-годишната Сейлър стартира да назовава Ловеца на чудовища, отваря стената, с цел да разкрие огромна пчелна пита.

„ Те просто се изсипаха оттова като от филм на ужасите “, споделят родителите на момиченцето.

Пчеларят е отстранил сред 55 000 и 65 000 пчели и 45-килограмова пчелна пита.

Насекомите са били изсмуквани от стената, с цел да бъдат сложени в кутии, след което са преместени в леговище за медоносни пчели.

По-късно се оказало, че медоносните пчели и техният мед са развалили електрическата апаратура на къщата. Причинените вреди за повече от 20 000 $.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР