Когато сте пред огледалото, избягвайте да правите тези неща, за

...
Когато сте пред огледалото, избягвайте да правите тези неща, за
Коментари Харесай

Когато сте пред огледалото, не правете тези неща!

Когато сте пред огледалото, избягвайте да вършиме тези неща, с цел да не си навлечете неприятности!

От антични времена, хората се отнасят към огледалата със особено внимание и боязън. Смятало се е, че те имат мистични свойства, че носят както шанс, по този начин и огромна щета.

Прабаба ми споделяше, че огледалото е предмет, който съхранява информация за всички хора, които в миналото са се оглеждали в него.

Днес, ще разберете какво не би трябвало да вършиме пред огледалото, с цел да не си навлечете неприятности.

Най-опасното време: по кое време не трябва да се оглеждате в огледалото?


По-добре да не се гледате в огледалото през нощта. През този интервал, огледалото се трансформира в същински портал, свързващ нашия свят с духовния. И демоните, и човешките души могат да преминат през този портал.

Най-опасният интервал е от среднощ до три сутринта.

Какво е по-добре да не вършиме пред огледалото, с цел да не си навредите?

Не бива да сте ядосани, когато сте пред огледалото. Не бива да говорите неприятни неща за себе си и да посочвате своите дефекти пред огледалото.

Когато се гледате в огледалото, подчертайте своите достолепия. Това ще ви спести доста проблеми.

Да се яде пред огледалото е строго неразрешено.

Не заставайте пред огледало с малко дете на ръце. Биополето му към момента е недоразвито и няма нужната отбрана от отрицателните въздействия.

Нашите баби вярвали, че децата са най-уязвими до петгодишна възраст и се опитвали да ги защищават от всевъзможен тип огледални повърхности, тъй че деликатно ги покривали с плътни тъкани.

Не се гледайте в огледалото, когато сте в меланхолия
Не бива да заставате пред огледалото даже в моменти на уязвимост и горест. Ако вашето страдалчество и сълзи се отразят в огледалото, силите от другия свят ще могат да употребяват вашите недостатъци. В моменти на горест, негативната сила се излъчва от човек и тя може да се употребява против него.

Счупените огледала крият заплаха, тъй като човек вижда няколко отблясъци по едно и също време, силата му стартира да се разделя.

Огледалото на входните порти може да внесе негативна сила във вашия дом. Най-добре е да го поставите на срещуположната стена.

Древните огледала „ са видели “ стотици хора от разнообразни столетия. Те са доста красиви, само че извънредно рискови и е по-добре да ги избягвате.

Вижте още: Руло от кайма – идеално за празничната софра

Ако болен човек види отражението си в огледалото, заболяването му единствено ще се ускори и лечебният развой ще се забави.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР