Когато става въпрос за почувстване на дома, едно от наистина

...
Когато става въпрос за почувстване на дома, едно от наистина
Коментари Харесай

Ето какво ще стане, ако хвърлите скилидка чесън в тоалетната, преди да си легнете

Когато става въпрос за почувстване на дома, едно от в действителност значимите неща е положителното почувстване на тоалетната. На нея би трябвало да се обръща по-специално внимание, тъй като просто е... тоалетна. Всички доста добре знаем, за какво на човек му се постанова да върви там.
Чесънът е широкоразпространен освен в готвенето. Народната медицина сполучливо го употребява за редица болести. Помага също и в градинарството - подтиква цъфтежа на орхидеите да вземем за пример. Но малко на брой са тези които знаят, че точно чесъна може да поддържа тоалетната чиста и високо хигиенизирана.
 Слагали сме неверно ароматизатора на тоалетната паница (ВИДЕО) Слагали сме неверно ароматизатора на тоалетната паница (ВИДЕО)
Дocтa чecтo в eжeднeвиeтo cи прaвим някoи нeщa бeз дa ce зaмиcлямe прaвилни ли ca или нe. Ocнoвнo зaрaди нaвикa, c кoйтo cмe cвикнaли....
Какво се случва в действителност, когато поставите в тоалетната чесън?
Тъй като той има извънредно мощни противогъбични и антимикробни свойства, чесънът сполучливо се употребява за дезинфекциране на тоалетната. Когато това се прави от време на време, тоалетната остава непрекъснато чиста, а микробите не съумяват да се появят и развъждат. Начина наподобява доста елементарен, само че би трябвало да се знае, че е извънредно ефикасен.
Как да си извършите смес от чесън за почувстването на тоалетна?
За да получите това, би трябвало да се свари тинктурата от чесън. За задачата са ви нужни - 1 чаша вода; 3 скилидки чесън.
 Тоалетна паница разсейва неприятните миризми Тоалетна паница разсейва неприятните миризми
Американски рационализатор конструира тоалетна паница, оборудвана с вентилаторче, която разсейва неприятните миризми, написа в. " Дейли мейл ". р...
Чашата вода би трябвало да я сварите в подобаващ съд и по-късно да добавите авансово нарязания на ситно чесън. След като изключите котлона, покрийте с похлупак съда /тенджерата/ и оставете за към 15 минути чесновата вода да престой. Накрая изсипете получената примес в тоалетната паница преди лягане. Сутринта я измийте добре с подобаващ препарат и хладка вода.
Ако вие сте последовател на потребление на естествени артикули за поддръжка на вашия дом, то няма по какъв начин да не оцените този ефикасен и елементарен способ. 
Правете тази процедура по 2-3 пъти седмично.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР