Когато става въпрос за летен стил, по-малкото наистина е повече.

...
Когато става въпрос за летен стил, по-малкото наистина е повече.
Коментари Харесай

Участвайте за награди за освежаване на летния гардероб!

Когато става въпрос за летен жанр, по-малкото в действителност е повече. Добрата вест е, че лятото не търпи ограничавания и ни предлага да разкрепостим гледната си точка, когато става дума за цветове. Това е сезона, в който можем свободно да опитвам с облеклата, обувките и аксесоарите и да освежим дрешника си.

По цвета ще ви познаят!

Смелите цветови комбинации на стилните сцени ни карат да не откъсваме взор за дълго, а това е напълно явен знак, че би трябвало да се осмеляваме повече в всекидневието си. Цветове като блестящо розово, кобалтово синьо, оранжево и жълто ще са водещи при визия в един цвят или комбиниране с безпристрастен цвят, споделят фешън специалисти. Съветът е да заложим на нюанси, които ни карат да се усещаме добре и покачват настроението. Естествено – ако ярките цветове не са вашата чаша чай, постоянно може да изберете нещо пастелно, което също освежава типа по непоказен метод.

Малко райе за лукс!

Райето е повсеместен език на модата. Семплият принт внася многообразие и е същински знак на лятото, който е в положение да ви донесе морско въодушевление даже когато сте в града в разгара на лятото!

Бялото е класика

Едва ли има нещо по-стилно от тоалет напълно в бяло. И това лято бялото остава класика, която няма да ви съобщи. Белият панталон да вземем за пример може да е в многообразие от кройки съгласно стила ви – от такива по тялото, до по-широки, които ни придвижват назад към 90-те. Широките панталони са съвършеният избор, когато сте по задания в града и имате потребност от нещо в действителност комфортно.

Когато става дума за жанр, изключително значимо е по какъв начин се грижим за облеклата, които притежаваме, с цел да ни служат правилно за по-дълго. Комбинацията от течен перилен препарат Coccolino Care и обичан омекотител Coccolino обезпечава дълъг живот на облеклата, запазвайки цветовете и материите им като нови – сезон след сезон.



А с цел да отбележим наближаващото лято уместно, от Coccolino са ни подготвили изненади. Купете течен перилен препарат COCCOLINO CARE и омекотител COCCOLINO на стойност над 11 лв., регистрирайте касовата записка на и можете да участвате за една от следните награди: ваучер за ободряване на дрешника на стойност 500 лв. или ваучер за облекла на стойност 100 лв.! Националната им акция стартира на 06.06 и продължава до 31.07 в това число. 

Лятото е най-хубавият сезон да освободим място за новото както в дрешника, по този начин и в живота си и да заложим на самостоятелен жанр, който постоянно ни вдъхва самонадеяност!



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР