Когато става въпрос за качествен и здравословен сън, няма как

...
Когато става въпрос за качествен и здравословен сън, няма как
Коментари Харесай

Защо клиентите предпочитат матраци НАНИ и кои са техните ТОП продукти на пазара?

Когато става въпрос за първокласен и здравословен сън, няма по какъв начин да не споменем ролята на матрака, на който спим. Важно е той да бъде с качествени материали, с цел да не вреди на здравето ни, да обезпечава вярна позиция на гръбначния дирек и да бъде съгласуван с съответните потребности на потребителя. Матраци НАНИ от дълги години са специалисти в основаването на матраци, удовлетворяващи условията на дребни и огромни за пълностоен сън.

Българският производител ловко съчетава новаторски технологии, прецизна направа и изтънчен дизайн с налични цени. Благодарение на дългогодишния си опит в сферата, производителят залага на материали, отговарящи на най-строгите условия. Фирма Паралел ЕАД, стояща зад известната марка НАНИ е известна освен на българския пазар, само че и на интернационалния.  В богатото портфолио на производителя ще откриете еднолицеви и двулицеви матраци, топ матраци, възглавници, завивки, спални, мека мебел, дивани и детски артикули за съня.

ТОП артикули на матраци НАНИ

Въпреки че матраци НАНИ се стремят да обновяват своето портфолио с артикули, отговарящи на най-новите технологии и условия на потребителите, има артикули, които са тяхна запазена марка. Това са ТОП артикули, които са се потвърдили във времето и се радват на огромен интерес от страна на потребителите и горещо ви предлагаме.

Ортопедичен матрак Каспия Полифлекс

Един от най-популярните модели на марката е еднолицев матрак Каспия Полифлекс. Моделът има вградена железна рамка, която е издръжлива. Друго преимущество на металната рамка е, че тя не гние, не задържа влага и е лека, което е от изключително значение, в случай че ще употребявате повдигащ механизъм. Непружинното ядро предлага уравновесена неотстъпчивост, която се предлага за деца, за хора с болки в гърба и кръста, както и за всички останали, предпочитащи постоянна опора по време на сън.  Матрак Каспия Полифлекс е артикул, с който няма по какъв начин да сгрешите!

Антибактериален матрак Аруба Мемори

За феновете на по-меко чувство по време на сън, матраци НАНИ има неустоимо предложение, а точно матрак Аруба Мемори, който е формиран от компактни покет пружини с дребен диаметър и едностранно ситуирана термоактивна мемори пяна. Определено матракът печели благосклонностите на всички, искащи да се усещат нежно обхванати по време на сън. С матрак Аруба Мемори може да сте сигурни, че сте предпазени от акари, бактерии и други вредители, тъй като втъканите в дамаската сребърни влакна отстраняват тяхната поява.

Мемори матрак Сирена Мемори

Без подозрение бестселър на матраци НАНИ и най-търсен матрак е Сирена Мемори. Той сполучливо съчетава първокласна направа, първокласни материали и непостижим комфорт. Моделът предлага прелестно чувство за мекост, само че и сигурна поддръжка за всяка част на тялото. Калъфът е с цип, с цел да може елементарно да поддържате непорочност и хигиена в леглото, а сребърните влакна в дамаската подсигуряват антибактериална отбрана. С матрак Сирена Мемори вие избирате пожеланото чувство – мека, термоактивна мемори пяна за по-студените месеци и пенополиуретанова дишаща пяна за пролетно-летните.

В продуктовия азбучник на НАНИ ще откриете още доста оферти за всеки усет и всеки джоб. Изберете експертите в областта на основаването и дистрибуцията на качествени матраци. Знайте, че положителният матрак се грижи за здравето ви до момента в който спите. С верния матрак може да преборите безсънието, болките в гърба, кръста и ставите, както и физическата отмалялост.

Поръчай своя матрак НАНИ онлайн

" Който спи добре, живее дълго " гласи известна национална сентенция. Дали ще имате спокойни нощи, изпълнени с благословен сън или пък ще са изпълнени с бодърствуване и досадно въртене, решавате вие. Изборът е напълно във вашите ръце. В 21 век имате толкоз доста благоприятни условия да измененията всичко, което не ви носи наслада. Започнете от матрака още в този момент. Смяната на матрака не постоянно е обвързана с доста разноски. Във време, в което онлайн търговията прави всичко допустимо, може да се сдобиете с нов матрак единствено за няколко секунди и то евтино. В онлайн магазин Intershop.bg може да откриете целия подбор на матраци НАНИ, и то на промоционални цени и с атрактивни дарове. И защото превозването на матрак е главната грижа на всеки при покупка, онлайн магазин за матраци Intershop.bg ви предлага изцяло безвъзмездна доставка без значение от размера на определения матрак.  Ако не сте сигурни в избора си, уеб страницата предлага и безвъзмездна консултация от особено подготвени експерти в областта на съня. Докоснете се до едно необикновено и напълно друго преживяване по време на сън с матраци НАНИ, тъй като всеки заслужава здравословен и пълностоен сън!
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР