Когато става въпрос за Bugatti, то не можем да очакваме,

...
Когато става въпрос за Bugatti, то не можем да очакваме,
Коментари Харесай

Шок: Bugatti пусна карбоново яйце на цената на чисто ново Ламборгини“

Когато става въпрос за Bugatti, то не можем да чакаме, че френската компания ще продава на ниска цена, само че все пак, от време на време даже и ние оставаме изумени от цените на някои артикули.

Въпреки това, считаме, че даже и те ще бъдат забавни за клиентите на марката, които могат да отделят близо половин милион лв. за карбоново яйце да вземем за пример. Сума, която е задоволителна за покупката на чисто ново Lamborghini Huracan, въпреки и базово.

Точно по този начин, последният артикул на френската компания е статуетка във формата на яйце направена от въглерод. Интересният аксесоар е изработен в партньорство с обичайния английски бранд в областта на първокласните бижута Asperey и

включва диамантена облицовка,

дружно с няколко „ танцуващи слончета “ – отпратка към една от скулптурите на брата на Еторе Бугати – Рембранд.



Във вътрешността на яйцето пък е скрита дребна статуя на фабриката на Bugatti, дружно със сребърна фигура на Type 41 Royale Esders. В допълнение, всяко от 111-те продадени яйца ще се предава на притежателя си с NFT.

Според изданието nft now, първите 100 яйца ще бъдат продадени на цена сред 20 и 30 хиляди евро, до момента в който останалите 11 ще бъдат продадени за над 200 хиляди евро.

 

 
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР