Когато става дума за мода за мъже, якетата винаги са

...
Когато става дума за мода за мъже, якетата винаги са
Коментари Харесай

Ключови тенденции при мъжките якета за този сезон

Когато става дума за мода за мъже, якетата постоянно са в центъра на вниманието. Те освен защищават от хладното време, само че също по този начин прибавят жанр и изтънченост към всяка визия. Но какви са водещите трендове при мъжките якета за идните есенни и зимни месеци?
Есенни и зимни трендове при мъжките якета
Комбинацията от функционалност и съвременен дизайн е основна. Ето още няколко съществени аспекта, които оформят трендовете:

1. Материали и текстури
Предложенията за сезона са направени от премиум материали, като кожата и качествените тъкани заемат централно място. От елегантни кожени якета до модели от по-дебели и топли платове, изборът е просторен и разнороден.

2. Цветове и дизайн
Цветовата палитра за този сезон варира от класическо черно и сиво до по-смели цветове, като тъмнозелено и бордо. Дизайните са разнородни, от по-изчистени и кежуал модели до по-екстравагантни и съвременни решения.

3. Функционалност и комфорт
Мъжките якета би трябвало да наподобяват добре, само че и да обезпечават функционалност и комфорт. Много модели включват спомагателни джобове, регулируеми детайли и хастари, които дават спомагателна топлота и улеснение.

Съвети за избор

Намирането на подобаващия модел може да бъде предизвикателство, само че с насоките за избор на и техния екип от фешън специалисти, процесът става по-лесен и прелестен. Ето на какво обръщат внимание:

- жанр и мотив - решете дали търсите нещо за всекидневието, или за по-специален повод;

- материал - определете какъв вид материал предпочитате - кожа, вълна, памук и така нататък

- размер - той би трябвало да е добре съгласуван, да акцентира телосложението и да обезпечава нужния комфорт при движение;

- бюджет - разновидностите може да варират в друг ценови диапазон. Разгледайте вариантите в онлайн магазините и съобразете това с вашия бюджет;

- резистентност на времето - значимо е да изберете яке, което е уместно за климатичните условия.

Мъжките якета са значима част от дрешника през есенните и зимни месеци. Те освен обезпечават топлота и комфорт, само че също по този начин придават жанр и изисканост на всяка визия. Със своето многообразие от материали и цветове, те оферират безкрайни благоприятни условия за изложение на самостоятелния жанр.

От кожени якета до практични зимни модели, значимо е да се спрете на този вид, който дава отговор на вашите потребности и ви кара да се чувствате удобно и решително, даже и през студените месеци. А в случай че добавите и фешън аксесоар, ще постигнете съвременна и приключена визия.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР