Когато стане дума за секс, всяка жена си мечтае, ако

...
Когато стане дума за секс, всяка жена си мечтае, ако
Коментари Харесай

Подходящи пози при секс с прекалено надарен мъж

Когато стане дума за секс, всяка жена си мечтае, в случай че е допустимо, мъжът ѝ да е повечко талантлив там долу. Разбираемо е, дамите се впечатляват от солидни и огромни неща. Да, само че огромен пенис не постоянно значи огромно наслаждение. Мъж със междинен размер или даже с дребен може да ви достави повече наслаждение от подобен с огромен (в някои случаи има напряко гиганти), написа trafficnews.bg.

По-важни са продължителността на акта, дълбочината на навлизане, пристрастеността, метода, по който ви въздейства самият мъж.. и несъмнено, позицията, в която го вършиме. Според сексолозите пенис с дължина сред 13 и 17 см се приема за естествен. С размер над 20 см към този момент минава за огромен, въпреки че “малко” и “голямо” в секса са много относителни понятия.

Много по-важно е на сътрудниците да им е удобно и нищо да не ги тормози, до момента в който вършат секс. Разбира се, в случай че дамата усеща пениса на колегата си по-едър, то двойката би трябвало да откри метод да се оправи с това стеснение. Достатъчно е мъжът да е по-нежен ухажор и тогава по-големите му размери ще се окажат преимущество, а не минус.
Как да постъпите
Правете секс в поза с не толкоз надълбоко навлизане - да вземем за пример когато и двамата лежите странично. Ако въпреки всичко ви заболи, помолете мъжа да не навлиза прекомерно във вътрешността. Или пък поемете сама контрола, като изберете позата, при която вие да сте от горната страна. Може да употребявате и лубриканти, които ще предотвратят неприятните чувства и ще усилят удоволствието.

В подобаващите пози са мисионерската, лотос, ездачка и прави до стената.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР