Когато си един от най-богатите хора в света, това ти

...
Когато си един от най-богатите хора в света, това ти
Коментари Харесай

Бил Гейтс резервира ресторант със звезда Мишлен за два дни, само за да си поръча сода

Когато си един от най-богатите хора в света, това ти разрешава да правиш неща, които са безусловно безсмислени за множеството елементарни хора. Прибавете към листата с " Нещата, които могат да вършат единствено богатите хора " и странната история за Бил Гейтс на шеф-готвача със звезда " Мишлен " Жорди Крус

Според Newsweek Гейтс е резервирал награждавания ресторант ABaC на Круз за два дни по време на посещаване в Барселона. Странното е, че когато Гейтс дойде, той си поръча единствено една сода и си потегли. В диалог с алпиниста Хесус Калеха в онлайн предаването Planeta Calleja Крус си спомня за любопитното и объркващо прекарване:

 

" Преди известно време в ресторанта пристигна Бил Гейтс. Всички пристигнаха с него... 25-те му бодигардове, антуражът. Бил резервира целия ресторант единствено за него. Бяхме подготвили най-хубавото и най-голямото за него и екипа му. И знаете ли какво направи Бил? Поръча си Diet Coke и се върна в самолета си. 

 



 

Дегустационното меню на ресторант ABaC коства 313 $ и включва бита лешникова мехлем с хлебни корички и хайвер, гвинейски птици, печени на пламък с царевица, фоа гра, сусам и сос от черна къртица, както и глобус от близалки с ягоди kakigōri, млечен шоколад и зърна тонка. Само с цел да ви дам визия какъв брой скъпо може да бъде място със звезда на Мишлен.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР