Когато си дете на известни личности, неминуемо си подложен на

...
Когато си дете на известни личности, неминуемо си подложен на
Коментари Харесай

Как синът на Дейвид Бекъм понася острите критики по свой адрес

Когато си дете на известни персони, неизбежно си подложен на по-жестоки рецензии. Защото множеството хора считат, че всичко в живота ти е поднесено на тепсия... и от време на време имат право. Най-големият наследник на Дейвид и Виктория Бекъм постоянно се сблъсква с сходно отношение.
 Бруклин Бекъм в кухнята - по какъв начин синът на Дейвид и Виктория Бекъм разгневи почитателите си
Как Бруклин Бекъм разгневи хората

Вкусно, само че на каква цена

24-годишният Бруклин не се занимава с футбол или с мода. Вместо това се е съсредоточил върху фотографията и готвенето. И точно второто му занимание постоянно му носи доста отрицателни мнения в профила му в Instagram.

Той обаче не се впечатлява елементарно от тях. " Ако би трябвало да съм почтен, привикнал съм със злобата. Тя не ме тормози. Готвенето ме прави благополучен. Имам по-важни неща, за които да се трежова, от гадните неща, които хората споделят за мен ", споделя Бруклин пред Insider.

Той добавя, че всеки може да си написа каквото желае, тъй като постоянно има хора, които желаят " да те пернат надолу ". " Аз върша моето си нещо и си разкъсвам дупето от работа. Да пишат каквото си желаят - не ме интересува. Ще продължа да върша нещата, които обичам. "

Бруклин Бекъм и брачната половинка му Никола Пелц единствено преди няколко седмици напуснаха за малко дома си в Съединени американски щати, с цел да дойдат в родната му Англия за премиерата на документалната поредност, отдадена на татко му Beckham.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР