Когато си дете на инфлуенсъри, няма как от бебе да

...
Когато си дете на инфлуенсъри, няма как от бебе да
Коментари Харесай

Как Амая промени Теа и Наум

Когато си дете на инфлуенсъри, няма по какъв начин от бебе да не си звезда. Амая, дъщерята на Теа Минкова и Наум Шопов, към този момент има толкоз фенове, че когато порасне, има да се чуди, за какво толкоз хора я познават.
 Теа Минкова, Наум Шопов, Амая и прощаване с морето
Голямото прощаване на Наум, Теа и Амая

Ритуали в края на лятото

Вече една година щастливите родители споделят всичките си страсти около Амая с нас - бременността, раждането, морските завършения, пътуванията, кръщенето...

За първия рожден на Амая те още веднъж ни направиха съпричастни с насладата им. Заедно със фотоси на дребната и порасналата Амая до части пица, Теа Минкова направи и равносметка на отминалата една година.

" Честит Рожден Ден, Амая! Какво да ти кажа.. Много щура година. За страдание, виждаше усмивките на хората през маски, само че на теб не ти пречеше, да ги раздаваш с всичките си 2,4,6,8 зъба! "

Половинката на артиста Наум Шопов написа и какъв брой е признателна, че Амая ги е избрала за семейство. И тъй като са от родителите, които държат сами да си гледат детето, те са съвсем на всички места тримата.

" Доста житейски опит натрупа.. 100% от всички наши пътувания, 90% от всички наши излизания, 80% от ВСИЧКИ наши работни срещи. И ей по този начин, изплъзна се тази година, в която ни трансформира в семейство. От Теа и Наум, станахме родители. Обичам те детенце. Вчера, през днешния ден, на следващия ден.. Завинаги! "
 Теа Минкова, Наум Шопов и страстите към кръщенето на Амая
Големите страсти на Теа Минкова, Наум Шопов и Амая

Какво се случи в един от най-хубавите дни за фамилията

С друга фотографията Теа благодаря от името на цялото ни семейство за всички благи пожелания, които са получили за рождения ден на Амая.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР