Когато си част от кралското семейство, неминуемо се радваш на

...
Когато си част от кралското семейство, неминуемо се радваш на
Коментари Харесай

Когато на Кейт и Уилям им се наложи да откажат

Когато си част от кралското семейство, неизбежно се радваш на повече внимание от страна на обществото. Дори когато си единствено на девет. Като принц Джордж, който преди известно време е получил необикновена покана.
 Принц Джордж, Кейт Мидълтън, принц Уилям и първото вървене на сина им на шампионата Уимбълдън
Новите отговорности на принц Джордж

Принцът за първи път на шампионата в Уимбълдън

Синът на принц Уилям и Кейт Мидълтън е бил поканен на рождения ден на непознато момиченце.

От Hello не прецизират къде е пристигнала поканата, най-вероятно в двореца Кенсигтън, само че тя е от шестгодишно момиченце, което желае да предложения Джордж на рождения си ден. Вероятно херцозите на Кембридж не дават отговор всеки ден на сходни предложения, само че този път са го създали.
 Снимка 580216

Майката на детето разгласява отговора им в Twitter профила си. " Техни кралски височества са извънредно признателни за вашата общителна покана. След като обмислиха деликатно опциите обаче, само че за жалост техни кралски височества насилствено считат, че би трябвало да откажат. Въпреки това се надявам, че си се насладила на рождения си ден. "

В писмото до момиченцето се добавя още, че херцозите на Кембридж са били доста трогнати от поканата към принц Джордж. Самият той напълно неотдавна навърши девет години, а майка му, както постоянно, разгласява нова негова портретна фотография в формалния им профил в Instagram.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР