Когато се заговори за фелацио или кунилингус, в публичното пространство

...
Когато се заговори за фелацио или кунилингус, в публичното пространство
Коментари Харесай

Експерти развенчават митове за оралния секс

Когато се заприказва за фелацио или кунилингус, в общественото пространство битуват много легенди. И до момента в който хората към този момент не се вършат на " света вода ненапита " в полово отношение, някои тематики към момента им предизвикват стеснение. Оралният секс е една от тях, написа в. " Дейли остарял ", базирайки се на английски специалисти.

Допитване е открило, че към 70% от хората считат оралната стимулация за истински секс. Въпреки това мнозина си остават в незнание по въпросите за оралния секс и изключително за митовете по тематиката.

От орална обич не се прихващат излъчени по сексуален път заболявания

Това изказване е безусловно погрешно. В реалност гонорея, хламидия, генитален херпес, генитални брадаваци и сифилис са единствено част от проблемите, които практикуващите френска обич могат да си докарат.

Имайки поради, че случаите на излъчени по сексуален път заболявания, популяризирани по орален път, се усилват, специалистите предлагат потреблението на презерватив и при упражняване на този тип секс.

Гълтането на сперма е нездравословно

Поглъщането на семенна течност не вреди, в случай че отделилият я мъж не страда от болест, излъчена по сексуален път.

Спермата съдържа главно захари и протеини, които сами по себе си не могат да навредят. В добавка към тях " вървят " витамин В12, витамин С, цинк, калций и някои стимулатори на настроението като естрон, окситоцин и серотонин.

Ако се тормози да гълтам семенна течност, дамата би трябвало да обясни това със своя сътрудник и да упорства за потреблението на презерватив.

Ананасът прави спермата по-сладка

Храненето в действителност въздейства върху отделянето на телесни тайни, само че това не значи, че яденето на ананас ще направи усета на семенната течност по-сладък или уханието от интимната област по-примамливо. В реалност няма проучване, което да удостовери, че избрани храни могат да " подсладят " спермата или вагиналния секрет.
Източник: БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР