Когато се събудим сутрин сме най-лениви и искаме да си

...
Когато се събудим сутрин сме най-лениви и искаме да си
Коментари Харесай

Всички в TikTok полудяха по тази бърза и вкусна закуска

Когато се събудим заран сме най-лениви и желаеме да си създадем нещо оптимално бързо, с което да залъжем глада.
Най-широко публикуваното ядене са . Тези, които обаче ще ви покажем нямат нищо общо с обичайните ви разбирания и вкусови усещания. Стават безусловно за 5 минути, само че пробвате ли ги един път, то надали ще желаете друго заран.
Достатъчно показателно е, че всички в обществената мрежа TikTok са полудели по тази рецепта. Тя към този момент е събрала близо 15 милиона лайкове, а потребителите се дивят на вкусотията.
Необходими придукти - бекон
- сирене ементал или чедър
- яйце
- сос по желание
- няколко филийки самун
Начин на подготвяне 1. Първо нареждате и прехлупвате няколко резанчета бекон и го хвърляте в авансово загрят тиган. Отгоре редите два броя сиренца, след което завивате и чакате да се запържи.
2. След това в тигана поставяте филийки с изрязана срединка, в която самоуверено чуквате едно яйце. Може да поръсите с подправки по желание, след което изпичате леко и от втората страна.
 Палачинки с тиквички на фурна (ВИДЕО) Палачинки с тиквички на фурна (ВИДЕО)
Неделя заран, спане до късно, мирис на прясно приготвено кафе и несъмнено обичаните ни палачинки. Кой не обича това? Днес ще ви пред...
3. Слагате в една паница филийката, по-късно бекона и може да сложите сос по желание. След това още веднъж повтаряте с филийка и ред бекон и сос.
Гарантираме ви, че няма да пожелаете да вкусите друга закуска. Бон апети!
източник:
Bacon Cheese and Egg Sandwich
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР