Когато се родят деца, те променят отношението ви към всичко,

...
Когато се родят деца, те променят отношението ви към всичко,
Коментари Харесай

Принц Уилям: Децата променят отношението ти към всичко

" Когато се родят деца, те трансформират отношението ви към всичко, което се случва в близост “, показа принц Уилям по време на конференция, отдадена на психологичното здраве на работното място в Лондон.

Там той посочи, че е значимо да се грижим за психологичното си здраве по този начин, както и за физическото, и си спомни по какъв начин неговата работа като водач на хеликоптер на санитарната авиация се е отразила на личността му.

36-годишният принцът признава, че с появяването на 5-годишния Джордж, 3-годишната Шарлот (и след това – на 7-месечния Луи) работата му е почнала да го травмира и да усеща прочувствен напън. Преди да се родят децата Уилям, по негови думи, не е преживявал толкоз мощно трагичните моменти, с които е била обвързвана неговата работа. Ставайки татко обаче, усетил, че му е мъчно да се оправя с страстите, изключително, когато му се е налагало да лети на повикване за деца, ранени при пътно-транспортни катастрофи.

„ Това, че работата ми е обвързвана с персоналния живот на други хора, ме докарваше до границите на моите благоприятни условия “, цитира думите на принца People.

„ Започнах да чувствам нещата по този начин, както в никакъв случай преди. Съчувствах на всяко от тези фамилии, потъвах в горест. Тези страсти остават с теб, даже когато работата е завършена. И, несъмнено, не желаех да описвам за тях на околните си, не желаех да внеса тези усеща у дома. “

Последният си полет като водач в санитарната авиация принц Уилям прави през юли 2017 година Тогава двамата с Кейт Мидълтън към този момент имат две деца – принц Джордж, роден през юли 2013 година и принцеса Шарлот, която се роди през май 2015 година През април 2018 година в фамилията се появи още едно детенце, принц Луи.

Сега принц Уилям се е посветил изцяло на отговорностите си на правоприемник на английския трон.

Той и преди е споделял за смяната, когато е станал брачен партньор и татко и за нелекия прехода от ергенски към фамилен живот. Винаги е изтъквал и че му е провървяло доста, защото брачната половинка му е " чудесна майка и прелестна жена. " И е подчертавал, че се възхищава на децата си, защото те са му помогнали да научи доста и за самия себе си, и за това какво е фамилията.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР