Когато се нанасяте в нов имот, възможността да се разбирате

...
Когато се нанасяте в нов имот, възможността да се разбирате
Коментари Харесай

Съсед предизвиква възмущение, като закача дрехи над общата ограда - приемливо ли е това?

Когато се нанасяте в нов парцел, опцията да се разбирате в действителност добре със съседите си може да ви извърши с наслада - само че една жена остана изумена от хората, които преди малко се бяха настанили до нея.

Независимо дали става въпрос за разногласия за паркиране, кофи за отпадък или недоволства от звук, има толкоз доста аргументи да се скарате със съседа си. Но TikToker @bal_jeet_kaur беше оставена да се смее на себе си и да се чуди дали да помоли съседите си да изсушат прането си в личната им градина, вместо да употребяват нейната ограда.

В 13-секундния клип тя изяснява, че новите й съседи употребяват нейната ограда, с цел да сушат облекла, и предметите могат да се видят подредени по нея.

Докато някои хора твърдяха, че „ не вреди “, други се майтапиха, че предметите ще „ слизат “ от оградата инцидентно преднамерено. С видеоклипа, съдържащ клип на смях, наподобява, че дамата е видяла смешната страна на нещата, само че други споделиха, че ще се разсърдят, в случай че някой не се показа и просто стартира да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР