Когато романтична връзка приключи, най-лесно е да обвиниш бившия си

...
Когато романтична връзка приключи, най-лесно е да обвиниш бившия си
Коментари Харесай

2-те големи промени в живота, които ще доведат истинската любов при теб

Когато сантиментална връзка завърши, най-лесно е да обвиниш някогашния си „ Той не беше задоволително грижлив “, „ Беше прекомерно огромен егоцентрик “, „ Не показваше угриженост към мен “, „ Беше грешния… “ и така нататък, и така нататък Списъкът може да бъде безпределно дълъг. Но след третия или четвъртия неуспех е време да отделиш минута и да се замислиш. Само някогашният ти ли е отговорен за това състояние? Може би същинският проблем си ти. Да, тъкмо ти, която стоиш и очакваш Единственият да пристигна на бял кон.

Наистина има смисъл да се замислиш, за какво всяка последваща връзка се проваля. Ако имаш потребност от помощ, представяме ти мнението на Нанси Никълс – създател, професионаелн психилог и личностен мотиватор. Нейните две съществени правила ще ти оказват помощ да заживееш в приказка.

Ето какво те поучава тя, с цел да се обърне живота ти на 180 градуса:

1. Не бъди толкоз взискателна и неоправдателна

Всички имаме лист на 10-те качества, които търси в мъжете. Ако си се вглъбила в него, това единствено ще те отдалечи от намирането на вярната половинка. Мъжът който търсиш може би е верният единствено в фантазиите и фантазиите ти.

Бъди отворена към срещите с нови, вълнуващи мъже, от които няма да знаеш авансово какво да очакваш. Докато има някои неща, с които няма по какъв начин да направиш компромис, има други, които не са толкоз значими. Бъди отворена към смяната. Дай си ясна сметка с какво си склонна да се примириш и с какво не.

2. Промени вероятността си

Твоите уажсни прекарвания са нищо повече от минало. Остави ги там. Всички хора са разнообразни и не всяка връзка пропада. Ако успееш да промениш визиите си за взаимоотношения, които са построени въз основата на неприятен опит, самата ти ще се промениш. Ще създадеш нови условия за напредък на връзките и кой знае – може би той ще се окаже единственият!

Е, блага, подготвена ли си да опиташ? Ще се изумиш от резултата!

Инфо: https://dama.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР