Когато паднете от властта, бъдете сигурни, че хората ще ви

...
Когато паднете от властта, бъдете сигурни, че хората ще ви
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Най-голямото дъно в българския политически живот са Продължаваме промяната

Когато паднете от властта, бъдете сигурни, че хората ще ви накарат да си платите за всичко. Това съобщи ръководителят на " ИТН " Тошко Йорданов в декларация от името на парламентарната група, съобщи кореспондент на " Фокус "

" Най-голямото дъно в българския политически живот са " Продължаваме промяната “. С тяхната поява стартира невиждано насъскване на едни групи хора против друга група българи.

Изкривената идеология и чистата нагла неистина са вашите изразни средства. Това сме го живели. Вашите татковци и майки, които бяха от висшия ешелон на Българската комунистическа партия обявяваха всяко мнение, което е друго от тяхното, за изменничество. Вие, като техни комунистически отрочета, вършиме безусловно същото.

Вашите родители се провалиха, вие също ще се неуспехите. " Продължаваме промяната “ по този начин или другояче сте тръгнали към политическото сметище, а крепящите ви ГЕРБ и Движение за права и свободи, колкото по-дълго останат с вас, толкоз повече се маргинализират най-после.

Когато паднете от властта, а това е неизбежно, бъдете сигурни, че не просто ще бъде изгонени, а хората ще ви накарат да си платите за всичко. В оня запис казахте, че ще ходите на някакъв остро, нека да сте намерили остро, който го няма на картата и където никой няма да ви откри, тъй като, в случай че продължавате по този начин, не до острова, а до летището няма да може да стигнете ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР