Когато огледалото неочаквано се счупи, в тази случка се влага

...
Когато огледалото неочаквано се счупи, в тази случка се влага
Коментари Харесай

Магия или случайност – какво казва счупеното огледало

Когато огледалото ненадейно се счупи, в тази преживелица се влага някаква мистична причина. Съществуват национални поверия, които изясняват за какво не би трябвало да гледате в счупено огледало и по какъв начин да предотвратите бедите.
Според доста поверия, счупеното огледало обрича човек на 7 години злощастие. Ако ненадейно се случи такава тягост, не бързайте незабавно да махате частиците. И не тъй като има заплаха да се порежете. Най-важното нещо, което би трябвало да запомните, е в никакъв случай да не се оглеждате в счупено огледало или в части от него.
Огледалото постоянно се е считало за тайнствен предмет, който е бил употребен при гадаене, вълшебства, проклятия и други ритуали. Съществува съмнение, че в огледалото живее огледален двойник на човек. Именно гибелта му води до поредност от несгоди.
Друго пояснение на този знак се основава на освобождението на негативна сила. Ако повърхността на огледалото е повредена, целият негатив, който огледалото е натрупал, излиза на открито и основава на индивида доста проблеми.
С какво е рисково счупеното огледало:
Да се ​​видиш инцидентно в счупено огледало постоянно се е считало за неприятна прокоба. След това могат да се появят несгоди в разнообразни области на живота. Има няколко разнообразни суеверия, които изясняват за какво не би трябвало да поглеждате в счупено огледало.
1. Има вярване, че от счупеното огледало ще се излее негативна сила. Тя може да се спре върху някой от семейството. Човек ще отслабне, ще страда от бодърствуване и здравето му ще се утежни.
2. Друго пояснение на знака споделя, че оглеждането в счупено огледало не си коства, защото може да разбие живота на индивида. Той ще остарее по-бързо и ще загуби здравето си. Така огледалото ще отмъсти за небрежността.
3. Смята се, че оглеждайки се в счупеното огледало, човек си основава неприятности. Последиците могат да доведат до огромен скандал, спиране на връзките, финансови загуби, проблеми с работата.
4. Екстрасенсите настояват, че през пукнатините в огледалото в нашия свят минават разнообразни същества и разрушителна сила. Тогава полтъргайст може да се откри в къщата.
5. Оглеждането в счупено огледало води до неприятности, черна лента, неуспех.
6. Езотериците имат вяра, че личността на човек, който се оглежда в частите на огледалото, се раздвоява. Това има негативно влияние върху силата. Човек става уязвим към заболявания, провали, енергийни и психически офанзиви.
7. Неомъжена жена, която инцидентно се е погледнала в пукнато огледало, се осъжда на 7 години безбрачие.
Как да обезвреждаме неприятните поличби:
Ако огледалото е счупено, можете да неутрализирате неприятните поличби и да избегнете отрицателни резултати, в случай че прочетете добре известни молитви-амулети, да вземем за пример „ Отче наш “, и поръсите фрагментите със светена вода. След това би трябвало да отидете на черква, да се помолите и да запалите свещ за здраве.
Огледалата постоянно се чупят заради нехайство, тъй че не трябва да търсите скрито значение в това и да си мислите, че всичко е окончателно изгубено.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР