Когато не сме сами в някое начинание, всичко е по-лесно

...
Когато не сме сами в някое начинание, всичко е по-лесно
Коментари Харесай

Защо отслабваме повече по двойки

Когато не сме сами в някое начинание, всичко е по-лесно и дейно, даже и отслабването. Учени от Университета по приложни науки в Амстердам, Нидерландия създали откритието, до момента в който изследвали хора, претърпели сърдечен удар.
 Диетите, метаболизмът и съществува ли съвършеният метод на хранене за всички
Съществува ли универсалната диета

От какво зависи отслабването ни

Според тях, в случай че хората желаят да смъкват килограми, би трябвало да го вършат дружно с колегата си, с цел да реализиран по-добри резултати.

" Нашето изследване демонстрира, че когато съпрузите дружно поставят старания да трансформират навиците си, имат по-голям късмет да подобрят здравето си, изключително когато става въпрос за намаляване ", изяснява създателят на изследването Лоте Фервай.
 Снимка 493919

Повече от 800 души, претърпели сърдечен удар, са взели участие в изследването, което търси отговор на въпроса, дали в случай че участваш с колегата си в стратегия смяна на метода на живот, това оказва въздействие на държанието ти.

В групата, в която наличието на колегата е гратис, съвсем половината от сътрудниците участват и сестрите ги предизвикват да вземат участие интензивно в сесиите. Пациентите, които вземат участие с колегата си, имат съвсем три пъти по-голяма възможност да отслабнат, спрямо тези, които са сами, написа.
 8 аргументи да не отслабваме, макар диетата
Защо не отслабваме, макар диетата

Какво би трябвало да знаем за диетата с ниско наличие на въглехидрати

" Двойките постоянно имат подобен метод на живот и смяната на навиците е сложна, когато единствено един човек поставя старания. " При извършването на покупки на хранителни на артикули, както и при психически провокации, когато имаме поддръжката на колегата, поддържаме мотивацията си, изяснява госпожа Фервай.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР