Когато на следващите избори обединението ПП и ДБ спечелим, нашата

...
Когато на следващите избори обединението ПП и ДБ спечелим, нашата
Коментари Харесай

Даниел Лорер: Когато с ДБ спечелим изборите, ще предложим отново правителство

„ Когато на идващите избори обединяването Политическа партия и Демократична България спечелим, нашата задача ще бъде да предложим още веднъж държавно управление “. Това съобщи пред БТВ Даниел Лорер от „ Продължаваме промяната “.

„ Твърдо имам вяра, че всички политически сили желаят да работят за бъдещето на България. Рано или късно, в 49-ия, 50-ия, 51-ия парламент, те ще схванат националните цели за нас – здрава стопанска система и правдивост за всички хора. Искрено се надявам това да се случи още в 49-ия парламент “, добави Лорер.

Той разяснява думите на президента Румен Радев, че служебният кабинет е спрял свободното рухване на страната.

„ Признавам си, че доста ме заболя, тъй като президентската институция у нас има доста по-високо предопределение. Нейната задача е да ни сплотява, а не да ни разединява. Когато се дават такива оценки, това разделя хората автоматизирано. Това не е работата на президентството “, разяснява Лорер.

Той сподели, че и в идващия парламент ще се борят за правосъдна промяна.

„ ДАНС подават сигнал до прокуратурата и ние научаваме за това от ГЕРБ. Ако има причина да вършим промяна в това по какъв начин работи правораздаването у нас, то се заключва в това изречение “, сподели Лорер.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР