Когато масово принуждаваш членове от ръководството на твоята партия, хора,

...
Когато масово принуждаваш членове от ръководството на твоята партия, хора,
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Когато поискаш толкова оставки, възниква въпросът и за твоята

Когато всеобщо принуждаваш членове от управлението на твоята партия, хора, които са на управителни длъжности, неизбежно изниква въпросът и за твоята оставка.

Така разяснява подадените оставки поради имотни казуси лидерът на НФСБ Валери Симеонов, след като депутатите одобриха следващата такава на народния представител от ГЕРБ Делян Добрев. Той напуща Народното събрание, откакто от " Биволъ " разгласиха информация за парцели, добити на противоречиви цени от негови родственици и близки.

Симеонов разясни, че не желае оставката на премиера Борисов, само че съгласно него той има съществена виновност за протичащото се, защото приема " оставки на кг и показва, че не му пука за потенциала на Народното събрание и изпълнителната власт ".

" Или някой си фантазира, че кадърните фрагменти в България са изобилен източник? Непрекъснато се генерират отнякъде? ", попита Симеонов. Според него Делян Добрев е експерт, само че очевидно му е писнало, защото " всички с изключение на помиярите " имали лимит на самообладание.

" Това значи, че тази партия няма право да ръководи и да взе участие в ръководството на страната. Няколко оставки – да, само че хора, които без всевъзможни аргументи са принуждавани да си подават оставка, че техните родственици имали някакви парцели, това е болшевизъм. Това е връщане на времената в първите дни след 9 септември ", добави Симеонов.

Той съобщи, че от НФСБ не са подкрепили оставката на Добрев, защото " даже и в политиката би трябвало да има здрав разсъдък ". Според него сега тече " непоносим развой " на " опростачаване " на институциите, защото в тях ще спрат да идват хора, които имат каквито и да било парцели или компании.

" За народни представители би трябвало да се кандидатират единствено малоимотни хора. Хора, които нямат благосъстоятелност, които спят под мостовете на Перловска река и които са клошари. Те ще бъдат с преимущество. Само такива хора има право да бъдат в политиката. С други думи очевидци сме на едно опростачване в политиката ", съобщи той.

Според Симеонов това се случва благодарение на медиите и експлоатира " най-ниските усеща на българския народ, със злобата и завистта и неудовлетвореността от живота ".

Той съпостави политическата обстановка в страната с Великата културна гражданска война на Мао Дзъдун, когато членове на политическия хайлайф били разчиствани с такива " оскърбителен акции ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР