Когато красивата Ейми от Глазгоу решила да се раздели с

...
Когато красивата Ейми от Глазгоу решила да се раздели с
Коментари Харесай

Ревнив полицай превърна живота на бившата си приятелка в истински ад! Красавицата търпя дълго, но накрая реши да му даде урок

Когато красивата Ейми от Глазгоу решила да се раздели с 21-годишния си другар и служител на реда, той безусловно превъртял. След раздялата Джеймс Адинсън почнал да я тероризира по телефона, като единствено за ден й се обадил към 190 пъти. След това изненадващо се появил в магазина, в който работи и почнал да я наскърбява пред всички клиенти. Нараненият мъж не спирал да подлага на критика метода, по който е облечена и упорствал да си постави дълъг пуловер, написа „ Дейли мейл”.



Джеймс и Ейми почнали да се срещат през април 2014 година. По това време хубавицата била още ученичка. Две години по-късно, поради непрекъснатата ревнивост и загубата на доверие, момичето решило да постави завършек на връзката. Това обаче единствено влошило държанието на служителя на реда. Той почнал непрекъснато да върви с колата си до дома на Ейми, с цел да я следи. Заплашвал, че ще наводни обществената мрежа с нейни голи фотоси.



От януари до септември младото момиче било подложено на непрестанен телефонен тормоз и непрекъснато следене и решило да подаде тъжба в съда.

„ Веднъж обвиненият почука на вратата в 3 часа през нощта и искаше да види Ейми. Когато му споделиха, че тя не си е у дома, той не повярва и опита принудително да проникне в жилището. Не спираше да й написа, да й звъни по телефона. За една нощ й се обади 90 пъти, за три месеца е получила хиляди SMS-а”, сподели прокурорът по делото.

Джеймс се е признал за отговорен и е бил уволнен от работа. Сега ревнивецът ще е под наблюдаване 12 месеца. Той ще би трябвало да постави и 100 часа публично потребен труд. А на някогашната си другарка като отплата за издевателството ще би трябвало да даде 750 паунда.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР