Когато кола се блъсна в част от кортежа му, президентът

...
Когато кола се блъсна в част от кортежа му, президентът
Коментари Харесай

Джо Байдън възкликва „уау!“, докато кола разбива кортежа и тайните служби започват да действат

Когато кола се блъсна в част от кортежа му, президентът Джо Байдън беше забелязан да стои заледен в потрес, до момента в който възкликва „ уау “ в неделя вечерта преди сътрудниците на Тайните служби да го качат в транспортно средство, с цел да го отведат от мястото на престъплението.

Президентът Байдън и брачната половинка му Джил се любуваха на вечеря със чиновници в предизборния му щаб в Уилмингтън, Делауеър. Докато си тръгваха към 20:00 ч. локално време, седан се блъсна в SUV на Сикрет сървис, който беше употребен, с цел да затвори улица в региона.

След това колата се опита да продължи и да си проправи път в затворена -извън кръстовището, преди сътрудници от Сикрет Сървис да нахлуят в транспортното средство, с извадени оръжия, инструктирайки водача да вдигне ръце. Без да знае дали злополуката е била част от умишлена офанзива, ориентирана против президента, той бързо беше качен в задната част на своя брониран SUV от личния състав на Тайните служби, където жена му към този момент седеше и чакаше.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Вътре в най-...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР