Когато кметът е избран от една политическа сила, логично е

...
Когато кметът е избран от една политическа сила, логично е
Коментари Харесай

Вълчев: Има дни, в които да стоиш в залата, не те кара да се чувстваш полезен

Когато кметът е определен от една политическа мощ, разумно е отпред на локалния парламент да стои равно далечен човек с добра експертиза. За нас това е Пламен Данаилов. Това разяснява в ефира на „ Твоят ден " по NOVA NEWS Ивайло Вълчев от " ", във връзка избора на ръководител на СОС.

Според него в общинския съвет би трябвало да се приказва на практична, а не на политическа основа. „ Предполагам, че диалози в открита полемика би било добъро път решение ", сподели той.

Вълчев посочи, че още по време на акцията, Има Такъв Народ са били на изказванието, че отпред на съвета би трябвало да е човек, който е от партия друга от партията издигнала кмета на столицата. „ Трябва да се вземе практично решение ", сподели Вълчев.

По думите му това, което се случва в националното заседание сега не остава в хората усещане, че се върви към практична посока.

„ Има дни, в които да стоиш в залата, не те кара да се чувстваш потребен. Не поддържаме бюджета генерално, ще подкрепим неща, които считаме за значими. Бюджетът е написан, тъй че не допуска развиване, допуска извършване на колонки с числа, които да излязат точни. Гледаме практичните, нещата да се случват добре за хората ", сподели още Ивайло Вълчев.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР