Когато имате нещо хубаво, пазете го.Защитавайте го. Следете го. Убедете

...
Когато имате нещо хубаво, пазете го.Защитавайте го. Следете го. Убедете
Коментари Харесай

Когато имате нещо хубаво, не търсете по-добро

 Когато-имате-нещо-хубаво,-не-търсете-по-добро

Когато имате нещо хубаво, пазете го.

Защитавайте го. Следете го. Убедете се, че никой не ви го е откраднал. Знайте цената, осъзнайте цената му и на никого не разказвайте.

Не позволявайте на хората да го омаловажат. Не им позволявайте да ви карат да се съмнявате в неговата стойност. Не говорете за това по какъв начин се страхувате да не го загубите, не се съмнявайте дали то си заслужава вашите старания. Когато имате нещо хубаво, не го рискувайте.

Когато имате нещо хубаво, обичайте го.

Бъдете положителни. Вижте през дребните дефекти, не се опитвайте да ги измененията, обичайте ги всичко по метода, по който сте го разкрили, когато не сте можели да извърнете взор и сте мислели за него цяла нощ.

Обичайте даже когато забравите за какво по този начин мощно сте обичали, тъй като то е тъкмо това, което ви би трябвало, вие просто се страхувате мощно да се привържете към това, което имате.

Когато имате нещо хубаво, възхищавайте му се, не се опитвайте да го загубите поради мисли, че не сте почтени за нещо толкоз хубаво.

Когато имате нещо хубаво, разбирайте го.

Разберете кой го е има преди вас и по какъв начин се е отнасял с него. Проучете историята му, какво го е направило толкоз хубаво. А след това разберете за какво се е случило навръх вас. Защо с вас ще бъде най-добре от всички. Когато имате нещо хубаво, не се опасявайте от полезностите му: скъпите движимости се намират в скъпите стопани.

Когато имате нещо хубаво, не търсете по-добро.

Когато имате нещо същинско, не търсете евтини ментета, нови модели, различен цвят и не забравяйте за какво сте заобичало това, когато ви разсейват с нещо ново.

Ако непрекъснато търсите нещо по-добро, в никакъв случай няма да оцените това, което имате. Ако непрекъснато търсите нещо по-добро, няма да разберете, че това, което имате – към този момент е най-хубавото.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР