Когато има финални резултати ще дадем пресконференция.Това бе първият коментар

...
Когато има финални резултати ще дадем пресконференция.Това бе първият коментар
Коментари Харесай

Когато има финални резултати ще дадем пресконференция

" Когато има финални резултати ще дадем конференция ".

Това бе първият коментар на Васил Терзиев, претендент за кмет на София на " Продължаваме промяната - Демократична България " след балотажа.

Според прогнозните резултати той води пред Ваня Григорова, която е претендент на левицата, само че разликата сред тях е доста дребна.

В изказването си Терзиев благодари на гласоподавателите и на всички ангажирани в провеждането на изборите.

" Искам да благодаря на всички софиянци, които излязоха да гласоподават през днешния ден. Искам да благодаря на всички, които поддържаха мен и нашите претенденти за районни кметове. Искам да благодаря и на хората в секционните изборни комисии, чиято работа занапред стартира, с цел да може да опазят вота ", каза Терзиев.

И добави: 

" Когато има финални резултати, ние ще дадем конференция. Утре очаквайте покана от нас, с цел да обсъдим с политическите водачи резултатите и да отговорим на всички въпроси ". 
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР