Когато и да си на морето, все е хубаво! Дори

...
Когато и да си на морето, все е хубаво! Дори
Коментари Харесай

В перфектна и съблазнителна форма: Луиза Григорова радва окото с кадри от морето

Когато и да си на морето, все е хубаво! Дори през зимата има нещо красиво в леко бошуващите солени води, празните плажове, по които на места се разхождат сами или по двойки хора, други и в компанията на кучетата си. Щастливци са тези, които живеят край крайбрежията на Черно море или имат опция да вървят когато и да е на годината. Една от най-популярните ни актриси показа няколко фрагмента от своето зимно бягство до Черноморието.

Виж още:

Луиза Григорова е на декемприйско странствуване. Талантливата актриса показа свои фотоси от зимното море. На първия кадър Луиза е облечена с много леки домашни облекла. Бял потник и ярко долнище - екипчето много наподобява на пижама. Снимката е направена на огромна тераса с панорама, която несъмнено си заслужава.

Луиза е вдигнала част от горнището си, като по този начин прави изцяло очевидно коремчето си, което наподобява необикновено, месеци след раждането на Бран. Към фотографията, на която Луиза е без сутиен, е написала: " Късни сутрини на декемврийското море... ". Установяваме, че актрисата е в един от най-харесваните и известни морски курорти - Созопол. 

По-късно тя качи още две изображения, които са направени на фона на разбиващите се на празния бряг талази. На въпросните фотоси Луиза е заложила на необятен бежов пуловер, раиран сив панталон, както и много топли боти.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/luiza_grigorova_makariev/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР