Когато хората са изправени пред лош етап в живота си,

...
Когато хората са изправени пред лош етап в живота си,
Коментари Харесай

6 неща, които носят нещастие и безпаричие

Когато хората са изправени пред неприятен стадий в живота си, те сигурно ще винят събитията.
Кой са нещата, които ви носят злощастие и беднотия и би трябвало да се отстранен вечно?
1. Стари неща.
Това е огромен брой остарели вестници и списания, движимости втора употреба и доста други. Всичко това има място, само че не във вашия дом, а на сметището.
Ако роклята виси от дълго време в дрешника ви и няма да я носите, а не ви се желае да я изхвърлите, дайте я на нуждаещите се.
2. Неживи неща.
Това се отнася за неща, които имат мъртва сила. Например доста дами харесват изкуствени цветя, само че нямат място у дома. Също по този начин в този лист има плюшени животни, пера на птици и рога на животни. Свежи цветя, които от дълго време са изсъхнали, също би трябвало да се изхвърлят.
Не единствено наподобява грозно, само че и въздейства отрицателно на силата на жилището.
3. Снимки, които в никакъв случай не сте харесвали.
 Тези 6 зодии ще са нещастни през МАЙ Тези 6 зодии ще са нещастни през МАЙ
Всеки се стреми към щастието и на никой не му понася добре нещастието. За страдание обаче от време на време се постанова да прекосяваме и през таки...
Всяка фотография има доста мощна сила. Ако във вашата къща има такива фотоси, които гледате и се чувствате отрицателно, тогава би трябвало да се отървете от тях.
Има случаи, когато хората, разглеждайки такива фотоси, даже се просълзяват. За да не навредите на никого, махнете ги.
4. Стара изтъркана метла.
Метлите, моповете и другите принадлежности не са единствено принадлежности за разчистване. Отдавна е известно, че духът на дома живее на метла. А той е виновен за материалното богатство.
Ако метлата е в неприятно положение, тогава в къщата няма да има пари.
 Покупките, които носят злощастие в дома ни Покупките, които носят злощастие в дома ни
Голяма част от времето си прекарваме точно в нашия дом. Затова е значимо са следим какво влиза в него - както мислите, по този начин и предметите...
Цялото съоръжение, с което почиствате къщата си, би трябвало да бъде в идеално положение.
5. Различни модели на неприятно време.
Разбира се, разнообразни фотоси и картини с дъжд наподобяват сантиментално, само че е по-добре да не държите сходни творби на изкуството в дома си. Трябва да се опитате да се вгледате деликатно и да усетите картината.
Ако вие сами разбирате, че това носи притеснителни мисли, тогава е по-добре да се отървете от него допустимо най-скоро. Не е нужно да го изхвърляте, можете просто да го дадете на някой различен.
6. Малък отпадък в джобове и портфейл.
 7 признака, че ви е направена магия 7 признака, че ви е направена магия
Много хора не имат вяра в това, че има вълшебства и други могат да повлияят от разстояние на това по какъв начин се чувстваш, какво се случва в живота ти...
Откъде взехте концепцията, че разнообразни опаковки от бонбони и касови бележки би трябвало да са в джобовете ви? Не им е мястото там. Това не са късметлийски билети, пробвайте се да намерите време и да се отървете от сходни отпадъци.
Също по този начин би трябвало да се означи, че освен изброените нагоре неща основават „ проблеми “. Дори разнообразни талисмани могат да донесат неприятен шанс. В случай, че човек ги употребява погрешно.
Има доста елементарен образец. Всички знаят, че с цел да привлечете щастието в къщата, е належащо да закачите подкова. Но не всеки знае по какъв начин да го направи вярно.
Някои хора считат, че това няма значение. Закачайки този амулет по неверен метод, хората са изправени пред разнообразни несгоди.
Защото погрешно окачена подкова носи единствено несгоди на притежателите на къщите. Тя би трябвало да бъде окачена, тъй че да има формата на купа. Тогава всичко ще се оправи

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР