Когато говорите с близък приятел или партньор, е лесно личностните

...
Когато говорите с близък приятел или партньор, е лесно личностните
Коментари Харесай

3 зодии, които са най-добри при разрешаване на конфликти (и 4, които предпочитат да бягат от тях)

Когато говорите с непосредствен другар или сътрудник, е елементарно личностните разлики (дори много големи) да останат скрити под повърхността. Но сега, в който срещнете първото си огромно затруднение, спорът има наклонност да избухне. Подхождате ли към полемиката с логичност и разсъдък или може би оставяте страстите си да вземат превъзходство? Някои реакции на битка или бягство, както и стилове на разрешаване на спорове са склонни да се демонстрират по-често при хора от избрани зодиакални знаци, като се имат поради общите им настройки. И вследствие на това някои знаци са склонни да одобряват спор, до момента в който други избират да го заобикалят като чумата.

Стилът на разрешаване на спорове на даден човек може да бъде привързан с няколко разнообразни детайла на личността.

Това включва, както неговия светоглед, по този начин и информационните му умения. Според астролозите има три планети и звезди, които също могат да окажат въздействие. Марс е мощ, която движи самия спор. Меркурий е обвързван със тактиката зад вашата позиция и метода, по който поддържате връзка с другите,  а Слънцето отразява цялостното ви желание и метода, по който виждате света.

В идващите редове ще приказваме за зодиакалните знаци, които са склонни да създадат всичко за разрешаване на спорове и тези, които избират се занимават с всичко друго, само че не и с тях. И си коства да ревизирате листата освен поради вас, а и поради всевъзможни евентуални врагове. Защото за танго за нужни най-малко двама…

Трите зодиакални знака, които най-добре одобряват разрешаването на спорове:

Овен.

Противно на общоприетото разбиране, че той е емоционален и знак, който бързо избухва (в края на краищата неговият планетарен държател е Марс), Овенът може да бъде огромен зложелател в спор. Положителната страна на спора с човек от тази зодия е, че нещата се появяват и завършват бързо.

Като съществен огнен знак, Овенът е податлив да се появява в различия със мощен изблик от усеща, които могат да се разсеят също толкоз елементарно, откакто бъдат изяснени. За да се ориентирате бързо в спор с Овен, бъдете етичен и добър съперник. Опитайте се да не приемате нищо персонално.

Телец.

Докато сенчестата страна на Телеца постоянно се характеризира с непримиримост, те имат и огромна увереност. Ако възникне спор, бъдете сигурни, че те няма да го пренебрегват. Когато става дума за смяна, те може да се задълбочат малко, само че в случай че можете да им покажете, че тази смяна ще бъде позитивна, може да постигнете задачата си.

Телецът се ръководи от насочена към удоволствието Венера. Той цени хармонията и намирането на път назад към насладата и ще работи постепенно и методично за това. Просто говорете умерено с Телец за най-сигурния път към разрешаване на спора. Тези хора не правят оценка избухливите диалози.

Водолей.

Това е знакът на напредъка и човечеството – два необикновено значими детайла за ръководство на спорове. Както знаем, би трябвало да се сключат съглашения, с цел да се върви напред. Упоритостта на един Водолей се демонстрира най-много във връзка с мозъчните мисли, като се има поради неговия въздушен детайл. А това значи, че тези хора са склонни да се ориентират в спора повече с логичност, в сравнение с с страсти. Както при всички въздушни знаци, те просто не одобряват нищо прекомерно персонално. Това значи, че можете да се чувствате свободни да споделяте честните си мисли и усеща при спор с Водолей.

Четирите зодиакални знака, които не желаят да имат безусловно нищо общо с спор:

Близнаци.

Като изменчив въздушен знак, прочут с това, че не е нито тук, нито там, Близнаците могат да бъдат сложни за предугаждане в спор. Те имат податливост да преценят споровете в главата си, без непосредствено да приказват за протичащото се. В резултат на това думите им не всеки път съответстват с това, което мислят по време на различия. За да се ориентирате в това, обърнете по-голямо внимание на техните дейности и говорете по-малко. Необходима е директна, ясна връзка, с цел да се премине през умствената гимнастика, която може да вършат.

Дева.

Аналитичната Дева е склонна да се концентрира върху неефективността в по-голяма система, която другите може даже да не виждат. Това може да направи спора с Дева неразбираем или замайващ, изключително тъй като тя нормално не е човек, който приказва. Или избира да размишлява върху обстановката, или вместо това да страда в безмълвие. Всъщност, колкото по-тиха е една Дева, толкоз по-вероятно е да има проблем. Ако усетите, че това се случва, пробвайте да поговорите с нея и да я насърчите да разкрие недоволствата си. Покажете й какъв брой е неефикасно да се захваща за някакви дребни и ненужни елементи.

Везни.

Подобно на Телец, Везните се ръководят от Венера, която ги ориентира към наслаждение, обич и естетика. В този случай обаче това е дотолкоз, че те са склонни да бягат от всеки спор непременно. Тази податливост да отсрочват разрешаването на казуса, когато възникне спор, може да го трансформира в същинско предизвикателно. Освен това Везните имат мощно предпочитание да бъдат добре признати от другите. Това може също да ги затрудни да бъдат почтени по отношение на личната си позиция в спор, което да забави разрешаването и да сътвори още повече възмущение. В резултат на това може да се наложи да се задълбочите в спор с Везни, с цел да стигнете до действителната им позиция по въпроса. Първият им инстинкт по-често е да стигнат до решение, което ги прави добър човек. Тази концепция за естетика обаче не всеки път е в сходство с същинските им усеща по въпроса.

Риби.

Естествено интуитивни и съпричастни, те могат елементарно да бъдат уловени в капан от отрицателните страсти на другите. Именно това ги кара да се отдалечат допустимо най-далеч от спор. Когато са под напън, Рибите стават доста хлъзгави. Те постоянно могат по нехайство да основат спор, като се отклоняват или се пробват да избегнат прочувствените последствия. Поради дълбоката си връзка със личните си страсти, Рибите постоянно гледат във вътрешността, когато възникне спор и упрекват себе си. Те имат податливост да виждат личните си дефекти и даже да стигат до угодничество, с цел да оправдаят разпадането на нещата. За да работите за реалистично решение, без да наранявате Рибите, би трябвало деликатно да разграничите спора от това какви усеща имате към този човек като цяло и каква е основната роля, която играе в живота ви.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР