"Когато говорим за вътрешна отбрана, трябва да обърнем внимание и

...
"Когато говорим за вътрешна отбрана, трябва да обърнем внимание и
Коментари Харесай

Джамбазки: Фабрики за фалшиви новини водят информационна война срещу България заради С. Македония

"Когато приказваме за вътрешна защита, би трябвало да обърнем внимание и на доста значим аспект. Това е по този начин наречената осведомителна война против държавите-членки на Северноатлантическия контракт. България още веднъж сега е пострадала от такова осведомително нахлуване в обществените мрежи, осъществено от служби и организации, които аз персонално свързвам с дълбоката страна в Република Северна Македония, с Белград и, несъмнено, с фабриката за подправени вести в Санкт Петербург. "

Това съобщи евродепутатът и заместник-председател на Вътрешна македонска революционна организация по време на интернационална конференция "Европа и новите световни закани ", оповестиха от Events Managment Bulgaria.

Евродепутати и интернационалните специалисти дискутираха настоящите закани за Европа по време на събитието, проведено по самодейност на Партията на Европейските консерватори и реформисти, чийто заместник-председател е Джамбазки.

"Всички помните, че една от най-големите заводи за подправени вести, които се свързват с фабриката в Санкт Петербург, се намира в хубавия български град Велес. В момента разпростира такова нахлуване против България - безусловно подправени, невярни тези се популяризират необятно във всички типове обществени мрежи ", добави Джамбазки.

Той акцентира, че за това нахлуване работят и редица български общественици и хора, свързани с науката.

"Аз не мога да приема, че български жители - дали непринудено и умишлено, или пък платено, биха могли да са ангажирани с антибългарска политика, само че виждате, че имаме такива. И общественици, и политици в България работят за антибългарската идея и против интереса на Северноатлантическия контракт. Много постоянно чуваме лъжата, че ние би трябвало да подкрепим незабавно Република Северна Македония, тъй като в противоположен случай тя щяла да бъде нападната от Русия или от Съединени американски щати. Нали Република Северна Македония с благословията на България стана част от Северноатлантическия контракт? Нали има член 5 на този Северноатлантически контракт? Ако Македония бъде нападната, ние всички ще реагираме и ще я защитим. Напротив - сега антиевропейски сили работят на територията на Република Северна Македония, и те са под директното въздействие на Белград и на Москва. Да не приказваме, че се развива доста необятна антибългарска акция в редица Западноевропейски издания, всички с ляв, ляволиберален, левичарски уклон, които организират безобразно враждебна и намерено лъжлива акция против България и българските ползи. Тук се вижда доста мощен проблем и на Европейски Съюз, и на Северноатлантическия контракт. От територията на страни, членове на Северноатлантическия контракт, се води акция против други страни, членове на Северноатлантическия контракт, и това минава без всевъзможни последици. Това поражда основателно подозрение до каква степен може да бъде задействана груповата защита ", сподели още Джамбазки.

Българският евродепутат приказва и за "ислямокомунизма като вътрешна опасност за Европейския съюз ", акцентирайки, че болшинството от ляво-радикалните държавни управления толерират нашествието на ислямо-болшивизъм и на ислямски комунисти в своите страни.

"Аз ще прибавя към тези закани и опасността от китайския комунизъм. Дори в случай че приемем, че китайският вирус беше нещо инцидентно, нещо, което се е случило, тъй като няма хигиеничен и хигиеничен надзор и няма надзор върху заболяванията в провинцията, от която се твърди, че е тръгнал, да забележим какви са резултатите от него. Световна пандемия, извънредно тежка идна икономическа рецесия, чието начало даже още не сме видели. Срив на превоза. Авиационният превоз е партерен, стотици хиляди работни места са изгубени. Туризмът, развлекателните бизнеси... Голяма част от дребния и междинния бизнес в Испания, Португалия, Италия, Франция, Гърция, България беше учреден върху туризма и опциите да се пътува бързо и без граници. Да можеш през днешния ден да отидеш за 9 евро в Мадрид или в прелестната Барселона. Сега това към този момент не е по този начин ", сподели. Според него това към този момент не е по този начин поради държанието на китайските управляващи.



"Дори да приемем, че те не са виновни за основаване на този вирус, никой не може да ни убеди, че те не излъгаха света. Че не подмениха бройките, опасността от болестта, карантинните интервали. Ако те бяха почтени и откровени от начало, нямаше да занесат болестта в Северна Италия и да поразят Италия тежко. Защото заразяването в Европа и Северна Италия стана след Китайската Нова година, когато хиляди китайски служащи отидоха в Северна Италия, където работят в текстилната индустрия. И това беше международна опасност, на която системите за сигурност на западноевропейските страни, в това число Северноатлантическият контракт, не реагираха по никакъв метод ", регистрира заместник-председателят на Партията на Европейските консерватори и реформисти. А неналичието на съответна реакция отдаде на други цели на част от европейските водачи.

"Повечето западноевропейски държавни управления избират да не харчат никакви средства за възобновяване на своите въоръжени сили и за превъоръжаване. Насочват тези средства към това да си купуват време, изплащайки недължими помощи на незаконните емигранти. Голямата част от тях - мюсюлмани, а част от тях и ислямисти. И си купуват техните гласове. Във Франция това е тъкмо по този начин. В Германия това е тъкмо по този начин. В редица западноевропейски страни гласовете на възходящите мюсюлмански и ислямистки общности стават от ден на ден и повече. И посредством тези помощи западноевропейските държавни управления си ги купуват ", съобщи Джамбазки.

По време на конференцията бяха разисквани и отбранителните качества на страните в НАТО и Европейски Съюз.

"Обърнете внимание каква беше обстановката в България преди този момент държавно управление. 30 години единственото съоръжение, което бе закупено беше или транспортно, или - помните аферите с розовите леки коли. И други сходни безобразия и безумия. Единствено това държавно управление стартира да влага средства в българската защита и сигурност. И то с мисъл тези средства да се връщат назад най-вече в българската стопанска система. За първи път се закупиха огромно количество бронирани коли за специфичните сили в Пловдив от частен бизнесмен в Самоков. Само че там парите ще отидат за служащите в Самоков и още веднъж ще се върнат в българската стопанска система. Беше подписан контракт за рационализация на военен танк на българската войска – Т72. И тази рационализация ще бъде осъществена в заводите в "Терем ". Построяването на двата патрулни кораба от немската компания „ Люрсен “ ще се извърши в България от български подизпълнител. Така отговаряме на тези необразовани, незаинтересовани и доста популистични наши съперници, които ни приказват в този момент, че не би трябвало да се харчат пари за защита, тъй като тези пари в действителност се харчат за българската стопанска система ", сподели заместник-председателят на Вътрешна македонска революционна организация.

Той обърна внимание и съответно на опасността от Турция.

"Турция е във война с всички свои съседи като се изключи България. Някъде взе участие интензивно в бойните дейности с окупаторска мощ, някъде със закани. Но в действителност тя има единствено една отворена врата към западния свят, и това е България, което не е никаква гаранция за нищо. Видяхме наличието на турския президент и деспот Ердоган, въпреки и виртуално, на конгрес на една българска политическа мощ. Което прави тази политическа мощ извънредно небългарска. Ние преглеждаме присъединяване му в конференцията на Движението за права и свободи като опасност за българската национална сигурност и териториална целокупност. Той сподели, че трансформира своята идея – ликвидира другите две протурски, прокситурски партии, които беше основал с откровени турски сътрудници, и в този момент концентрира цялото внимание на Турция и турската външна политика върху политическата партия Движение за права и свободи. Това още един път удостоверява тезатата ни, че тази политическа мощ е противоконституционна и към този момент е директна опасност и за националната сигурност, а, за жалост, в бъдеще - и за териториалната целокупност на България. Цялото ни общество би трябвало да има доста ясна реакция. Тук към този момент не става въпрос за партийни пристрастия ", заключи.

В интернационалната конференция "Европа и новите световни закани ", която се организира онлайн, се включиха още евродепутатите Анна Фотига (Полша), Херман Терч (Испания), Емануил Франгос (Гърция), Хорхе Виялба (Испания), Гунар Бек (Германия), Доминик Тарчински (Полша), както и българските депутати Милен Михов, Мария Цветкова и Юлиан Ангелов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР