Когато говорим за т.нар технологии за носене, познати още като

...
Когато говорим за т.нар технологии за носене, познати още като
Коментари Харесай

С часовника на Мо Фара из must visit местата в центъра на София

Когато приказваме за т.нар " технологии за носене ", познати още като wearables, първата асоциация на човек е със спорта и физическата интензивност. Исторически това може и да е правилно, само че в действителност от дълго време не е.

Новите часовници на най-известните технолочни марки са същински начин на живот аксесоари, които демонстрират температурата на открито, мерят равнищата ви на стрес, качеството на съня, етапите на Луната и какво ли още не.

Слушалките също към този момент не са аксесоар за тичане, а продължение на ушите на днешните младежи и средство за развлечение на техните родители.

Има едно място в интернет, което интензивно работи, с цел да се утвърди като същински must visit за ценителите на последните смарт джаджи и това е онлайн магазинът на Yettel.

Именно многообразието от часовници там ни въодушеви да създадем столичен exloring на must visit местата в София - някои нови, други познати, трети една концепция по-скрити от предстоящото. Спътници в епизод 1 на това странствуване ни бяха смарт часовникът и картата the Hidden places DOWNTOWN Sofia.



Часовникът, който ще ни води, из улиците на остаряла София, е с войнишко зелена каишка, направена от рециклирана пластмаса и единствено преди дни беше показан в Барселона от. Легендарният бегач на дълги дистанции и четиркратен олимийски първенец е измежду новите посланници на Huawei.

Ние с дълго тичане няма да се оправим, само че ще създадем една дълга разходка из онази част из центъра на столицата, известна като Квартал.

GT 4 се намира още на първия ред в онлайн магазина на Yettel, а в този момент е в промо комплект с безжични слушалки HUAWEI FreeBuds SE 2.

Време е да разберем какво може GT 4. Заявката на производителите е, че среща усъвършенствани фешън характерности с мощни фитнес функционалности.

Първото, което си заслужава да опишем, е външният тип. Философията, която Huawei развива към този момент 10 година, се назовава Design Forward.

Благодарение на нея марката е на челни позиции в пазара на смарт часовници, а в този момент наподобява, че ще насочи и към първокласния сегмент след представянето на.



Това, което смарт часовниците дават на своите притежатели, е опцията за многообразие. Днес желаете визия на типичен часовник със стрелки, на следващия ден на електронен часовни с числа - имате ги и двете.

С кристалната резолюция от 466 x 466 пиксела на 1,32-инчовия екран на GT 4, човек мъчно може да спре да преглежда всевъзможните визии и персонализации на екрана.

Онова обаче, което изстрелва на топ позиции Huawei в сегмента wearables е, че аксесоарите на марката - и часовници, и слушалки, работят еднообразно добре и с iOS и с Android.

Вторият доста мощен коз, който Huawei вадят от ръкава си, са впечатляващите акумулатори на часовниците им - приблизително 8 дни без зареждане. Звучи като сериозен мотив за покупка.

И третото, накланящо мощно везните в тяхна употребява, е уникалнията външният тип на продуктите им - мощно премиум излучване в композиция с качествени материали, които стоят скъпо на ръката.

И по този начин, сменяме екрана с нещо, което в стилистиката на Бен 10 и поемаме по улица " Стара планина ". Там на пресечката с ул. " 11 август " се намират.





Цветната творба е дело на. За плана на илюстраторката за първи път работи с пътна багра, а поканата за него идва още преди няколко години от издателството за детски книги “Мармот ”. Стълбите са напълно покрай СУ " Пенчо Славейков " и са доста прелестен акцент в другояче по-скоро сивия ни град.

И тъй като ни потегли на цвят, взехме решение да го развием и до цветя.

От извесвтно време на ул. " Екзарх Йосиф " зад черно плюшено перде се крие едно доста естестко място, което се назовава. Казваме " крие ", тъй като магазинът няма очевиден екстериорен белег, който да крещи,,цветарски магазин ", само че пък вътре ви чакат едни от най-стилните букети.

Мястото има грациозен минималистичен интериор, а откакто си купите цвята, можете да се възползвате и от selfie spot-a на фасадата до входната врата.





Сигурно към този момент се чудите " Какви са тези женски ръце?! Нали сякаш Мо Фара? ". Всъщност Huawei не дефинират часовниците си като мъжки и женски. И макар че нещо може ви наподобява на явно мъжко/женско, в реалност значим е единствено размерът на китката. Всичко останало е въпрос на персонализация.

Докато ви разхождаме из потайностите на тогавашния еврейски квартал, ще споделим и някои от екстрите на Watch GT4.

По принцип GT серията е в междинния ценови клас на марката, макар че откогато Huawei демонстрираха новия златен часовник в Барселона, границите към този момент доста се отдалечиха една от друга. Голямото улеснение е, че HUAWEI Watch GT4 поддържа гласови позвънявания през Bluetooth. Ако желаете да извършите потребен подарък за безценен човек - това е добър вид.

Най-преиум екземплярът (ако не броим златото) е мъжкият (тук размерът е безапелационен, че е мъжки). В магазина на Yettel той се предлага 1249.99 лева в брой онлайн или на месечни вноски, а, би могло да ви е потребно.

Леко се отплеснахме, тъй че се връщаме на зеления Watch GT 4, който през днешния ден ни води. Най-впечатляващите усъвършенствания спрямо предходните GT часовници са в технология за отчитане на сърдечния темп, която предлага по-точни резултати и икономисва живот на батерията. Както и в новите функционалности като разбор на дишането по време на сън.

Освен фешън, GT 4 въпреки всичко е топ състезателен аксесоар. Часовникът има над 100 спортни режима, като прави поклон и към геймърите с отчитането на няколко електронни спорта.



Следващият ни must-visit e. Мястото има забавна история - помещението е обущарско ателие в продължение на 30 години, преди да претърпи цялостната си промяна като книжарница за чуждоезични издания при новите притежатели на пространството. Намира се тъкмо до Пожарната, още веднъж на " Езкарх Йосиф ", а зад плана стои дългогодишният глас на Теленор, остарялото име на Yettel, Йордан Жечев от рекламна организация DDB.

Вътре има редки и в действителност забавни заглавия, а ние останахме супер прелестно сюрпризирани, когато открихме и бутиковото тенис списание Racquet Magazine, което познаваме единствено от Instagram страницата му.

На към 50 метра оттова, на идващия ъгъл, ви съветваме да изпиете едно кафе и да хапнете нещо сладко във. Слънчево и прелестно място, където опитахме бруталните им браунита. Казахме ли ви, че с Watch GT 4 можете да си мерите калроиите? Ние не го направихме. Работата при толкоз какао, масло и захар е повече от ясна.



Пак на същата улица, единствено че откакто минете пресечката с " Веслец ", се намира може би най-хубавият Плод и зарзават в София - The Healthy Point.

Адресът е " Екзарх Йосиф " 51, а вътре има толкоз витамини, че даже и нашият другояче много изискващ часовник херсва това.



Оказва се, че сме минали над 10 хиляди крачки и GT 4 ни поздравява с думите, че сме се справила на 200%. Не се тормозете, обиколката, която ви описваме няма и 1000 крачки.

Истината е, че приветственото известие четка прелестно самочувствието ни на градски спортисти.

На множеството от нас ни е необходим съизвършител във физическите старания, а нищо не мотивара по-силно човек от една заслужена хвалба.



Чрез приложението Huawei Health може да сравнявате резултатите си с други запалянковци на придвижването.

Мястото, на което завършва вечерта ни, е последният must-visit за през днешния ден. Отдавна си бяхме набелязали местоположението и останахме удовлетворени от екзотичните оферти на бара, измежду които и бира с усет на палачинки.



Колкото до Huawei Watch GT 4, както ви казахме, сега Yettel го предлага в композиция с безжичните слушалки Free Buds SE 2, което ознчава, че можете да имате и приятна музикална компания. Намираме и, годни до 1 октомври.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР